Тръмп сигурен - по-лесно ще победи Харис, отколкото Байдън

Америка

Тръмп сигурен - по-лесно ще победи Харис, отколкото Байдън

16993
на 18.08.2024
Тръмп сигурен - по-лесно ще победи Харис, отколкото Байдън
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кандидатът за президент на САЩ на републиканците Доналд Тръмп снощи заяви, че според него ще му е по-лесно да победи кандидата на демократите Камала Харис, отколкото президента Джо Байдън, предаде Ройтерс.

препоръчано

Бившият президент Тръмп каза това на митинг в Уилкс-Баре в североизточната част на Пенсилвания - щат, който се очертава да има голямо значение за изхода на надпреварата.

Вицепрезидентът Харис от своя страна ще направи автобусна обиколка на Западна Пенсилвания, която ще започне в Питсбърг преди началото на Националния конгрес на Демократическата партия утре в Чикаго.

"Смятам, че тя ще бъде по-лесна за побеждаване от него“, заяви Тръмп, наричайки Харис "радикална" и "лунатик".

Тръмп се опита да представи вицепрезидента на Байдън като крайнолява по отношение на редица политики.

По време на митинга той изтъкна предишен неин призив за забрана на фракинга - индустрия, която е от голямо значение за щата. Кампанията на Харис неотдавна посочи, че тя няма да подкрепи забраната.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК