Туристическа обиколка със сал се организира по поречието на река Дунав

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Туристическа обиколка със сал се организира по поречието на река Дунав

4740
на 04.07.2013
Туристическа обиколка със сал се организира по поречието на река Дунав
Автор:   ПИК

Туристическа обиколка със сал се организира по поречието на река Дунав, твърди пред "Фокус" кметът на видинското село Кошава Галина Радионова.

препоръчано

На 6 юли салът ще потегли от Видин за село Кошава, като ще спре и при село Антимово. "На него могат да се возят около 50 туристи, предлагат се храна и напитки. От село Кошова салът ще се върне обратно във Видин. Цената само в едната посока за тази разходка е 40 лв. – нещо, което не е по джоба на нашите хора", заяви Радионова.

Подобна разходка с този сал ще бъде организирана и в румънския участък на реката. "Там началната спирка е Калафат, а крайната е село Четате, но и там не очаквам много голям интерес. Това е скъпа туристическа атракция за нашите хора", обясни Радионова. Според нея подобни атракции е необходимо да се организират от общината, но да бъдат безплатни, като на подобен сал може да се изнасят фолклорни концерти, което ще бъде и реклама за региона ни. 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това