Турската звезда Демет Йоздемир с БГ двойничка - ето коя е тя... (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Турската звезда Демет Йоздемир с БГ двойничка - ето коя е тя... (СНИМКИ)

197489
на 06.07.2020
Турската звезда Демет Йоздемир с БГ двойничка - ето коя е тя... (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Фенове на турските сапунки и по-точно на нашумелия сериал "Свободен дух" с Джан Яман и Демет Йоздемир, откриха българската двойничка на актрисата.

препоръчано

Турската суперзвезда и актрисата ни Теди Цветкова са като две капки вода. Освен, че практикуват една и съща професия, двете имат доста общи черти.

Почитатели на нашенката са категорични, че с визията си спокойно може да засенчи турската си колежка.

Припомняме ви, че Теди нашумя с участието си в сериалите "София ден и нощ" и "All inclusive" по Нова телевизия. Цветкова наскоро възобновила отношения с голямата си любов, софийски бизнесмен.

Пред близки красавицата дори споделила, че имат планове за дете и затова отказала ролята в нов сериал. Междувременно Теди не спира да публикува секси снимки в Инстаграма си, с които успява да нажежи страстите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО) Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК