Турското разузнаване арестува племенника на Гюлен

Балкани

Турското разузнаване арестува племенника на Гюлен

7492
на 31.05.2021
Турското разузнаване арестува племенника на Гюлен
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Турското разузнаване арестува и доведе в Турция племенника на ислямския проповедник Фетулах Гюлен, противник на президента Реджеп Тайип Ердоган, когото той обвинява за неуспешния опит за преврат през 2016 г. Агентите на Националното разузнаване арестуваха Селахаддин Гюлен и го върнаха в Турция, предаде Анадолската агенция, цитирана от „Фокус“. Не е посочена държавата, в която е извършен арестът.

препоръчано

Агенцията, която публикува и снимки на заподозрения в белезници, не съобщава дали операцията е проведена в сътрудничество със страната, където е арестуван родственика на Гюлен.

Ердоган смята Фетулах Гюлен за лидер на терористична организация, целяща свалянето на сегашното турско правителство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК