Турция не вижда проблеми в строежа на руска АЕЦ на своя територия

Балкани

Турция не вижда проблеми в строежа на руска АЕЦ на своя територия

3519
на 12.10.2015
Турция не вижда проблеми в строежа на руска АЕЦ на своя територия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Турският министър на енергетиката и природните ресурси Али Ръза Алабоюн не вижда препятствия пред реализирането на руския проект за АЕЦ „Акую“, предаде Regnum, цитиран от "Фокус".

препоръчано

„Между Русия и Турция няма никакви проблеми по проекта за АЕЦ „Акую“, който е на 100% руски. Москва е вложила в него три милиарда долара. В рамките на този проект в Русия учат 317 турски студенти. Нашето министерство работи при пълно съгласие с руските колеги“, заяви министърът. 
По-рано президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заплаши с преразглеждане проекта за атомната електроцентрала, заради инцидентите с руските самолети в турското въздушно пространство. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК