ТЪЖНА ВЕСТ: Бащата на певицата Невена Цонева издъхна от COVID-19

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ТЪЖНА ВЕСТ: Бащата на певицата Невена Цонева издъхна от COVID-19

123412
на 09.11.2020
ТЪЖНА ВЕСТ: Бащата на певицата Невена Цонева издъхна от COVID-19
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Прочутият музикант от Севлиево и баща на певицата Невена Цонева, Цветан Цонев, загуби битката с COVID-19. Таткото на талантливата изпълнителка е починал в петък след усложнения от китайската чума. Погребението е било в събота в стария гробищен парк в града. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

До последно Цъфа, както Цонев е бил познат из Севлиевския край, е работил в музикалната школа в Детски комплекс "Йовко Йовков". "Трудно ни е да прием, че няма да го видим. Трудно е да осъзнаем колко силно ще липсва на своите ученици", сподели директорката на комплекса Венета Петкова. 

Бащата на Невена Цонева е доказал се музикант, музикален ръководител и създател на музикални таланти. Най-големият му успех безспорно е дъщеря му, която е първият победител в "Мюзик айдъл". В нея Цецо вложи цялата си енергия, обич, музикален талант и вяра, а днес тя се отблагодарява с успехи, пише "Севлиево-онлайн.ком".

"Цъфче, ще ни липсваш приятелю! Прекрасен, благороден и хрисим човек и приятел", написа Нора Николаева, солистка на вече несъществуващия Естрадно-духов оркестър "Севлиево". "Сбогом, приятелю! Светъл да е пътят ти!", написа в личния си профил друг музикант, Илхан Шакиров. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК