ТЪЖНА ВЕСТ! Внезапно почина известна адвокатка, защитавала Златко Баретата и Маргините

Епицентър

ТЪЖНА ВЕСТ! Внезапно почина известна адвокатка, защитавала Златко Баретата и Маргините

242846
преди 4 часа
ТЪЖНА ВЕСТ! Внезапно почина известна адвокатка, защитавала Златко Баретата и Маргините
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Внезапно на 61-годишна възраст вчера почина известната столична адвокатка Марияна Тодорова, съобщи сайта “Лекс”.

препоръчано

“С много мъка и тъга ви съобщаваме, че си отиде една уникална жена, майка, юрист – адв. Марияна Тодорова. Тя винаги ще бъде сред нас и в сърцата ни!”, обявиха и нейното семейство и приятели. “За над 25 години като адвокат Марияна Тодорова е помогнала на десетки хора, които ще запомнят стореното добро”, написа изданието.

Именитата юристка беше защитник по множество знакови дела, последното от които е това за убийството на Пейо Пеев. Тя беше част от екипа, който брани обвинената в жестокото престъпление негова бивша тъща Красимира Трифонова.

Адвокат Тодорова беше и част от защитата на подсъдимия по делото за подкуп “Иванчева” бивш кмет на район “Младост” Петко Дюлгеров, както и на Златомир Иванов-Баретата по процеса, в който той беше обвинен заедно с още 20 души в организиране и участие в престъпна група за разпространение на наркотици и убийство. Тя бранеше и братята Маргини по делото за убийството на журналиста и писател Боби Цанков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК