Тъжна вест: Почина френският актьор Жан-Пиер Мариел

ШАРЕН СВЯТ

Тъжна вест: Почина френският актьор Жан-Пиер Мариел

8597
на 25.04.2019
Тъжна вест: Почина френският актьор Жан-Пиер Мариел
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 87-годишна възраст след продължително боледуване е починал френският актьор Жан-Пиер Мариел, съобщава Parisien, позовавайки се на изявление на представители на семейството на астьора.

препоръчано

Мариел има участия в над сто филма и в стотици театрални постановки.

„Агата Мариел с огромна тъга съобщава, че съпругът й, актьорът Жан-Пиер Мариел, е починал на 24 април в 16:24 часа в болница в град Сен Клу след продължително боледуване”, се посочва в официално изявление на съпругата на Жан-Пиер Мариел.

Уточнява се, че на погребението на актьора ще пирсъстват само най-близките му роднини.

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК