ТЪЖНА ВЕСТ! COVID-19 уби топ антимафиот от Пловдив

Региони

ТЪЖНА ВЕСТ! COVID-19 уби топ антимафиот от Пловдив

14100
на 04.11.2021
ТЪЖНА ВЕСТ! COVID-19 уби топ антимафиот от Пловдив
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Един от най-уважаваните бивши служители на пловдивската полиция загуби битката с COVID-19. Неделчо Петков, който дълги години оглавяваше сектора за борба с организираната престъпност, е починал в болница. 

препоръчано

Неделчо Петков е възпитаник на Английската гимназия, а след това е завършил английска филология в Пловдивския университет. Той е първият началник на антимафиотите в града и е начело на сектора в размирните 90 години. От 1992 до 1999 година е началник на БОП, а междувременно прекарва и няколко месеца в международната мисия на ООН в Ангола. 

След пенсионирането си, Петков преминава в частния сектор и работи като преводач. 

Години, след като е напуснал пловдивската полиция, по-възрастните служители говорят с респект и уважение за него. Неделчо Петков бе част и от културната общност на Пловдив , като следеше с интерес голяма част от събитията в града. 

Тези, които искат да си вземат последно сбогом с него, могат да го направят в неделя, от 11 часа на Централни гробища, където ще бъде поклонението. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Като гледате как Пеевски и Кирил Петков тренират бойни спортове... Стават ми забавни, готини, любими. И знам, че след 9 юни - пак мандаринки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Като гледате как Пеевски и Кирил Петков тренират бойни спортове... Стават ми забавни, готини, любими. И знам, че след 9 юни - пак мандаринки (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК