ТЪНКИ СМЕТКИ: "Воля" увърта за вота на недоверие - депутатите на Марешки още не са се запознали с мотивите на БСП

Политика

ТЪНКИ СМЕТКИ: "Воля" увърта за вота на недоверие - депутатите на Марешки още не са се запознали с мотивите на БСП

33602
на 17.01.2020
ТЪНКИ СМЕТКИ: Воля увърта за вота на недоверие - депутатите на Марешки още не са се запознали с мотивите на БСП
Автор:   ПИК

Зам.-председателят на парламентарната група на "Воля" Кръстина Таскова обясни каква е логиката на разсъждение в тяхната партия за това дали да бъде подкрепен вотът на недоверие, внасян от БСП срещу кабинета на ГЕРБ и Обединените патриоти.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"На първо място трябва да видим дали ще има експертно становище не само за водната криза в Перник, такова трябва да има и за мръсния въздух, и за изгарянето на боклука, който нерегламентирано влиза в България", каза Таскова пред Нова тв.

"Колегите от БСП казаха, материалите по планирания им вот е от 40 страници. Затова ние не можахме веднага да се запознаем с всички техни мотиви. Когато внесат вота, ще се запознаем." Така Таскова обасни обявеното от "Воля" желание мислене и за категорично произнасяне.

"Най-важно за нас е кризата в Перник да бъде решена. От БСП ни казаха, че този кабинет, а и служебно правителство не може да реши проблема. Затова ние следим и какво ще предприеме управлението. Другото е губене на времето на българските граждани. Следим много внимателно какво се случва с нашите експерти", каза Таскова.

"Воля" също ще представи набор от мерки, както и новоизбраният министър на екологията и водите Емил Димитров пред премиера.

"Против сме квотното разпределение на министерски постове", каквото си позволяват старите системни партии, подчерта Таскова.   

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК