Вход
София
Времето в София 21 o C

Тъпите копелета от БТВ по поръчка взеха главата на един от най-достойните български лекари - Николай Петров. Ще им се връща!

Тъпите копелета от БТВ по поръчка взеха главата на един от най-достойните български лекари - Николай Петров. Ще им се връща!

на 30.10.2017
486857
176
Тъпите копелета от БТВ по поръчка взеха главата на един от най-достойните български лекари - Николай Петров. Ще им се връща!

Тъпите копелета от БТВ взеха главата на един от най-достойните мъже, които познавам - Николай Петров. Поредната телевизионна екзекуция е факт, машината за окепазяване на публични репутации работи безотказно.

Сега изпълнителят - някое си репортерче Петър Онанев, може спокойно да се почерпи с 30-те сребърника хонорар. За 10 минути ефирно време погреба 60-годишен почтен живот - без право на обжалване.

Абсолютна поръчка, мирише от сто километра.

Скоро ще стане ясно от кого и защо. Аз само мога да подозирам - намесени са интереси на фармацевтични компании, егото на бившия служебен министър на отбраната, лобита около президентската институция.

Знаете ли, бе, негодници, колко животи е спасил? Знаете ли какъв доктор е, какъв човек е? Знаете ли, че буквално е съживявал мъртъвци след атентата на летището в Сарафово? Знаете ли колко семейства всяка вечер му палят свещи от благодарност? Знаете ли, че изкара от небитието потъналата в дългове и скандали Военна болница, докато беше директор?

Знаете ли, че само допреди месец бе легнал под ножа в същата тази Военна болница? Но въпреки това героично се върна на работа, полужив, полумъртъв.

Не мога да бъда спокоен и любезен, когато става дума за лекари като Ники Петров. Вероятно е лично, но то всичко е лично в този живот.

Изобщо не ме интересува какви поръчки е дал и дали ги е дал. Военна прокуратура е отказала да образува производство. Държавата не е била ощетена с нито лев. Толкоз.

Това не ви е Антон Тодоров или Делян Добрев. С този човек не бива по този начин, ще ви се връща, грях е. 

Да е жив и здрав Ники, неговото не се губи. Може и услуга да са му направили - да се освободи от оковите на този идиотски пост и да се отдаде на онова, което истински умее - да лекува.

Сподели:
Напиши коментар »
(177)
1
Браво за позицията. Познавам генерала, високопочтен човек.
2
НЕ Е ЧЕСТНО ДА СЕ ПОСТЪПВА ТАКА С ТАКЪВ ДОКТОР,
3
Поклон пред таланта и морала на Ники Петров
4
Имам лични впечатления - човекът е читав, не може така.
5
Трима плюс един еврокомисари се засякоха в края на миналата седмица в София, за да говорят приблизително едно и също на българските управляващи. Тръгнаха си с резултат, който щяха да получат и ако не бяха идвали. Комисарката по правосъдието Вера Юрова (Чехия), комисарят по вътрешните работи Димитрис Аврамопулос и комисарят по бюджета Гюнтер Йотингер (Германия) плюс българската еврокомисарка по цифровите технологии Мария Габриел навестиха високите етажи на властта над жълтите павета, колкото да констатират, че и като председател на Съвета на ЕС БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ БЪДЕ ВСЕ ТАКА БЕДНА, КОРУМПИРАНА И НЕПОПРАВИМА. Факт, който няма да се промени след поредния доклад на Еврокомисията през ноември и който трябва да се приеме с философско търпение. Трогателно бе усилието на европейските комисари да стъпят на поне мъничък здрав терен в България, който да ги окуражи, че не са били напразни 10-годишните усилия на Брюксел да поправи грешката си, КАТО Е ДОПУСНАЛ В ЕС ДЪРЖАВА С ТЕЖКИ ПОРОЦИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И КРАДЛИВ МАНТАЛИТЕТ НА РЪКОВОДНИТЕ СРЕДИ.
6
БРАВО НА ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ. НЕ КАТО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МАТРОСОВЦИ. Засега червените тролове не са нахлули тук, за да осерат всичко с червени минуси.
7
поръчка отвсякъде, мирише. държавата не е била ощетена
8
Истински мъж
9
Мошеника си е мошеник пак като другите мошеници
10
Браво на бтв и Петър Нанев и екипа за репортажа а на всички тук герб платени журналисти и коментатори тролове ,че вие сте следващите престъпници като тоя крадлив министър всички гербаджий в затвора
11
ДАЛИ ПЪК МАШИНОПИСКАТА НЕ Е ВИНОВНА,ЧЕ НЕ Е НАПИСАЛА БУЛСТАТА И НЕ Е ЗНАЕЛА ИМЕТО НА БАЩАТА НА ВНУКА МУ? АЙДЕ СТИГА!!!
12
Мръсника Цветанов сутринта по бтв каза,че ХСС управлпва в Германия от 1945 година и иска герб да управлява до като са живи това няма да се случи скоро си отивате завинаги крадливи кплета прости
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Боко да го върне на работа и да иска част от обществената поръчка да постъпи по неговата сметка. Така и вълкът сит, и агнето цяло.....Помним какво се случи с предишния директор на ВМА.....
15
ОПЪЧЕНЦИТЕ НА ТИКВАТА------------------------------------------------------------------------------ Корумпирани братя, Венчайте ГРОБарите с тиквова шума / На вази, ТИКВОЦИЙ сам подари / ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ, БАНКИ и СЕБЕ дори./ А Депесарите тръпнат друг път не видели, да се бият Бесепари срещу ГербЕри. / ТИКВОЦИЙ безумни сочи България пак / и вика: там, бе ГРОБари. Тамо са парите. / И мафиотите алчни тръгват с викове сърдити / да влачат и грабят блага неоткрити / А Европейский Съюз гледа като пребозал / все още досега не видял / народ по загубен и толкоз заспал....
16
Професионализмът на професора , няма нищо общо със спазването на законите. Да си носи последствията, и това е добър лекар не омаловажава постъпката му. Това са две различни неща. И моля ПИК да не ме цензурира!
17
Да, проф. Петров е невероятен лекар, прекрасен администратор, каквито рядко има по други министерства! Бих казала, дори и да е сгрешил, простено му е, а той очевидно не е сгрешил! Но, тук става за нещо важно, за морала, който тези, които му организираха това, не притежават! Нали Нинова непрекъснато претендира, че се бори с корупцията, тя, същата Нинова, която преватизира Техноимпортстрой, същата приватизаторка на Костов, същата зам.-министърка на Овчаров, същата, на която изпълниха и поръчката за ген. Петров! Е, Борисов не си поплюва, посочете и вие комунета подобен акт при вашето управление!
18
Червените тролове в атака. Петров е достоен мъж, нелепо е да се мисли, че е корумпиран, бъркате го с Кирил Добрев, когото арестуваха на сръбската граница за контрабанда.
19
Поклон пред ген-проф.Петров
20
Чета постовете на подръжниците на ген. Петров и си обяснявам, защо България е на дъното, че даже и под него! Вие малко мозък имате ли в главите си бе тъпаци и идиоти, да ме прощавате за откровеността! Генерал Петров може да е голям специалист, но по някаква причина е реализирал схема за кражба на държавни средства в особено големи размери. Хванат е по бели гащи и съответно си подава оставката! За какво отстрелване на кадърни хора на ГЕРБ става на въпрос? Преди и ген. Тонев по подобен начин се опозори! Тези хора явно нямат грам морал и патка им изпива мозъка, като заемат висш държавен пост! В случая далаверата е толкова съшита с бели конци, че се учудвам, как такива хора, които съм считал за умни са се решили на нея! Маса далавераджии крадат по законен начин използвайки вратички в закона и никой не може да им каже нищо, а генерала се почувствал толкова над законите, че направо прибрал парата с фирма без ДДС регистрация!
21
Изключителен професионалист. Изпитвах сина му, който учи дентална медицина. Много добре подготвено и изключително скромно момче. Никой не се беше обадил ,за да ходатайства за него. А за проф. Петров реанимацията е най-доброто място за голям професионализъм.
22
Не хвърляйте , кадърните хора на кучетата !!! Не се прави така господин ,Примиер , имате добър кабинет , който каквото ще да ви казва , те са добри специалисти !!! Ако така продължава никой добър специалист няма да пожелае да стои зад вас !! Защитавайте позициите си !!! И най вече министрите си ,,,, защото правят всичко възможно да си вършат работата и го правят възможно най -добре и разчитат на вашата подкрепа !!! Искам да ви кажа ,,, че една птичка пролет не прави ,,, оставете на нас хората да решим кой става и кой не !! Щом сме ви избрали, не ни разочаровайте не се подавайте на провокациии и не жертвайте хората си и тези на коалицията ви !!!
23
Никога вече комунизъм! Никога вече БКП/БСП/! Залезът на крушовската циганка госпожа 100% лъжа е близо. Радвайте се!
24
Генерал доктор Тонев си отиде унизен и забравен , като най -големия престъпник , а днес още един достоен лекар / в България са малко/ отново е унизен . Първата власт е журналистиката у нас, сваля,хвали , убива с думи всеки читав човек. Срам ме е от хората с тази професия / в България/. Нека по-скоро се съвземат , те не са богове и богини !
25
ДА изкара от небитието потъналата в дългове и скандали Военна болница, докато беше директор ................................а ИДИОТИТЕ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ГОРЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ОТ НЕГО И ГОСПОД
26
ДА изкара от небитието потъналата в дългове и скандали Военна болница, докато беше директор ................................а ИДИОТИТЕ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ГОРЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ОТ НЕГО И ГОСПОД
27
Не може повече читави хора да се уволняват от телевизията. Замислете се, особено като дума за лекари, които лекуват животи.
28
Боже мили тоя сайт е пълен с платени герб псевдо журналя и тролове тоя крадец е грабил 2 милиона а хората от кофите търсат храна а те го защитават ако ще и Чирков да е кое му дава право да върне парите и в затвора ако беше друга държава на разстрел щяха да го осъдат и оставна на герб мутро правителството
29
Това е изключително морален човек-в наше време почти ги няма.Толкова гнусно стана всичко в държавата ни начело с телевизиите,с престъпно ниската политическа култура на някои партии,които драпат с цената на всичко към властта,че просто не се живее вече тук.Помии от сутрин до вечер ни залива от екрана.
30
браво на бтв
31
Значи е дал 2 милиона на зетя, но иначе е убав човек. Логиката е желязна.
32
Бачо Иване, попрочитам сегиз-тогиз из постовете, па като те гледам колко интелегетен комунист си, си рекох като шопа: Те такова животно нема ! Колкото и да хитруваш, мозикът ти има-няма 1.33лв.- с опростена фактура, без ДДС !
33
Долна пасмина сте от Позитания, Кико Добрев Тъпото добре е нахранил БТВ, това обяснява защо няма БСП ТВ, няма нужда плащат на измекярчета и унищожават всеки! БСП е най-долната и корумпирана партия, но тя си пази хората, дори да са престъпници и наркодилъри! БСП си е Мафия, контрабандисти - Кико Добрев, корумпирани Г-жа Лъжа 37%, нагли и спинозни, както ги определи тяхния Антон Кутев.
34
9д-р Хаус преди 16 минути72ОтговориСигнализирайДа ревем за "апостола" ни предлага авторката?! В същото време само в софия екипите на бърза помощ са наполовина от необходимото, линейки идват с огромно закъснение. Скоро пък на тежко болна се наложи да и пратят линейка от Истанбул (!!), понеже у нас не я искат болниците. И докато дежурното оправдание е "няма пари", "апостолът" дава 1,5млн на зет си. Ами плачете ако искате за него, ама намерете за всеки случай телефоните на турската бърза помощ, че знае ли човек, дано да не ви се налага, но някой ден може да ви потрябват
35
А бе защо ни правите на идиоти,какво общо има квалификацията му ,че е добър лекар и мъж,с това ,че като админ.ръководител е в конфликт на интереси и е обогатил фирмата на зет си с 160 000 000 лева,ако тъстът му не беше на този пост дали зетят щеше да има такъв оборот,този е за затвор и конфискация на имуществото му ,вие ми говорите хвалебствия!
36
Този нещастник Петър Нанев също ще опре до лекар..Както и шефовете му в БТВ
37
МОРАЛНИТЕ СА В БСП, ТОВА МАСЛАРОВА, Р.ОВЧ., КИРЕ ТРАФИКАНТА,ТАСКО,КУТЕВ,ЛЕНЧЕТО, СЕРГЕЙ....
38
Ох дано ми се връща по същият начин като на зетя,по сметките на фирмата ми да влезнат 160 000 000 лв,ох дано ми се връща така,ама надали!
39
Не познавам лично ген.Петров,но след всичко прочетено,явно става въпрос за профисионалист. Когато в България има вкаран в затвора "раследващ"журналист,нещата няма да изглеждат по тозиначин. Да си жив и здрав Генерале!
40
след като прокуратурата и одитът не са открили никакви нарушения не е трябвало да си подава оставката,най големите крадци и приватизатори без никакъв морал са в бсп
41
Браво на бтв и Пепи Нанев а крадеца министър ако не го вкарат в затвора бог ще го остди и дъщеря му проституираяата и тнт и вола тиквата и правителството оставка и в затвора прокуратората не обвинява щото Цацаров е герб прокурор
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Само на мен ли ми се струва,или в ПИК пишат само лоши неща за президента и сие и само хубави за Борисов и сие?
44
Петър Нанев и син на Наньо Нанев от ДСБ, досещате се, нали ?!
45
Лятото пускам фланелки с надпис Не гледам БТВ,Не гледам Нова Телевизия .
46
Срам и позор за поръчкаджиите от БиТиВи
47
Петър Нанев и на папата може да е син но това не оневинява крадеца министър на 2 милиона и проституиращата му дъщеря на държавна служба и тнт Бтв е номер 1
48
Това говедо Нанев веднъж вече уби един генерал от Военна болница - Стоян Тонев. Малко ли му беше, как ще си плаща греховете
49
журналята от бтв, не се закачайте с добрите лекари, ей, ще плащате..
50
Бтв единствената честна телевизия браво изкарайте им далаверите а Петър Нанев евала ей това е честен журналист а не като пикаджийте правителствто на дебелите крадливи мутри оставка и в затвора всички и да върне 2 та милиона тоя и проституиращата му дъщеря на държавна служба. Бтв герб ползват заплахи но ние сме по силни от тях ще ги победим те са шепа крадливи оядени мутри а ние 5 6 милиона народ не се страхувайте от тях
51
Достойно от достоен мъж и лекар. Ще тежи на съвестта на клеветниците му.
52
10 - ти ноември 2017...
53
Дреме им на дежурналята каде че им се връща, те убичат да ги щибат одзат иначе немаще да ръмботат у Битиви Бенете и Нова. Ами сега?
54
Битиви - телевизионна мафия.
55
ген-Петров може само да почерпи, че се отърва. А гадовете, които му скроиха мръсотията, ще плащат тепърва
56
Чета коментарите на червените тъпунгери и за последен път се убеждавам, че това е изметта на България.Червени миризливи комунета - вие всичките, начело с Курнелия, Станишев,Овчаров,Мерджанов,Добрев,Пелтеков и още знайни и незнайни идиоти сте най голямата напаст за страната.Дано Бог ви прибере завинаги.
57
Не ги е срам. Да изнудят дъщерята на г-н Министъра да вземе обществени поръчки за 1,6 млн. лв.
58
Абе вие наред ли стр Този не е никъв лекар а най долнопробен крадец
59
Ами що не е наливал пари у канчето фместо на взет си, на дал си? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
60
Ministar samo pri Gerb hahaha pendali zashtitavaite me da moga da si vi krada na bolija che da ima za zeta che njama da iska dashtrtjata
61
Срамна работа е това с този лекар. Личи си че е почтен човек. Борисов ще съжалява за него. Не може така. Във властта ще останат само некадъ.рници.
62
Достоен лекар и човек! В едни от най-тежките моменти в живота ми ми даде кураж, освен уменията и професионализма си! Да е жив и здрав и може би е за добре, че се махна от това място! Скроиха му номер, това е ясно.
63
Честен човек, браво
64
Хилядите пациенти на Николай Петров могат да разказват колко почтен човек е. Обвиненията са нелепи и измислени.
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
Никой не оспорва професионалните качества на д-р Петров. В дългогодишната си практика е спасявал човешки животи. Отдаваме заслуженото! Но сега иде реч за нещо друго, нямащо нищо общо с професионализма му. Човекът се е замислил как може да изкара повече пари, след като е станал шеф и е близък с ГЕРБ. Това е болестта на управляващите....грабят, защото не знаят докога ще са на власт. Репортерът Петър Нанев разобличи и предишния директор на ВМА, който по идентичен начин страдаше от амнезия.. Достоен човек, за какъвто е смятан д-р Петров от пишещия статията, не може да отговаря в писмен вид на зададените му въпроси със смешни оправдания, не може и да лъже, че никога не е раздавал държавни поръчки на близки до него лица.....Нападките към репортера Петър Нанев не правят чест на ПИК и показват угодничеството на неговия собственик.
67
По нагли от докторите няма
68
в измерванията има понятие единица мярка за измерване. Има спорни моменти как деянието да бъде измерено. Ако е в суджуци - мерната единица е един суджук. Ако е в НДК, тук е по-трудно да се даде мерна единица, защото още е мътно. В Хасково мерната единица е трета и т н. Редно е автора на тази статия да помогне младите журналисти, които нямат опит в лизането на задници....
69
поръчка на БТВ, поредната. Ясно е, че са бутнали кинти на този юда Петър Нанев и на шефовете му от нюзрума - Венелин Петков, Гена Трайкова и прочие...
70
Тук се бърка професионализма на Петров, като лекар и работата му като администратор. Ако си толкова морален , нормално ли е да дариш на зет си 1600000 лева от нашите пари. Не е морално да го защитава по - горе пишещите. Вие не искате ли да получите от някой близък милиони!!!!. Няма да получите!!!
71
Ало авторчето тук става въпрос за пари и фирми къде се бута да стои лекар като е кадърен ама не глад трябва да храни селския тарикат и дъщерята репортера на БТВ не е виновен такова разследване имаше още от преди месец по друга медия каква поръчка хората изнасят факти
72
Парите не са взети от зетя, а от фирма изпълнител, която е дала най-ниската цена. Тъпо е да се мисли, че семейството си ги е сложило в джоба. Държавата не е била ощетявана, това е истината.
73
prekrasen lekar,ama kleptoma.i da uniram,ne iskam da me lekuva
75
Николай Петров е мъж на място. Казвам го от личен опит, не би крал, клевета е.
76
И ген. Петров оцапа лампазите.
77
Свестен човек и отличен специалист, такова ми е мнението за генерала от личен опит.
78
Личен опит беше си крадец и си остана такъв и дъщеря наемна проститутка
79
Браво на смелите журналисти от БТВ! Откога кражбите се квалифицират като "ДОСТОЙНИ"? Най-обикновен крадец! Съд!
80
Защо е подал оставка като нищо не се променя ! Например шефа на автомобилна администрация гр. ПАЗАРДЖИК –бившето ДАИ пенсионер с таванска пенсия и частен бизнес е на ДЪРЖАВНА ДЛЪЖНОСТ! А младите да търсят ВИПА за чужбина!!!
81
'ЧЕРВЕНАТА СГАН ПЛЮЕ ОТРОВА В БЕЗСИЛИЕ. СВИНЯТА НИНОВА И ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ЗЛОВРЕДНА ИЗМЕТ СЪЗДАВА МАНИПУЛАЦИИ, ИНТРИГИ И РАЗДОРИ
82
'ЧЕРВЕНАТА СГАН ПЛЮЕ ОТРОВА В БЕЗСИЛИЕ. СВИНЯТА НИНОВА И ЦЯЛАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ЗЛОВРЕДНА ИЗМЕТ СЪЗДАВА МАНИПУЛАЦИИ, ИНТРИГИ И РАЗДОРИ
83
ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА ИЛИ БЪРКАМ?
84
Тъпият народ си заслужава съдбата,нека го крадат,малко му е!щом е краднал и ощетил да си плаща!Прост ,продажен народ е българина,морал,достойнство , честност си го нямат за нищо и за това си заслужа съдбата ,хак да им, простотиооооо!
85
До кой клас сте учили? Правите ли разлика между един милион и шестстотин хиляди и сто и шестдесет милиона? Тъпи, тъпи та вдлъбнати!!!!!
86
Какво общо имат личните и професионални качества на ген.Петров в тази сага? В случаят става въпрос за факти,които не се оспорват.А, тези факти вече са несъвместими със статуса на ген.Петров,като законен представител на лечебното заведение./справка ЗОП/.Той постъпи все пак достойно,което е израз на отговорността,която носи.Грешка е да се смесват неговите качества с отговорностите му на адм.ръководител.Обратното би означавало,че законите се прилагат избирателно/за другите,не и за нашите/.
87
Пуснато но освен от турците вечерта, пикли ферми, а сега пък онова недоразумение Нанев истини и уволни държавен елитен човек! А да му се не види журналистите там!
88
или, какво ли неправи добрия баща за гладната си щерка
89
Браво на един достоен генерал за оставката !Нека Малкото Мавърче /Делян Добрев/ види как постъпват истинските мъже.
90
Браво на един достоен генерал за оставката !Нека Малкото Мавърче /Делян Добрев/ види как постъпват истинските мъже.
91
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
92
Не разбирам : Като крадат другите -да краде и той ? Като е добър лекар- може да даде поръчка на зетя ? И не разбрах: Журналистът ли е направил тези договори с тази фирма или само ги показва? Защото оставам с впечатлението ,че този журналист е изфабрикувал тези книжа по нечия поръчва, така ли е??
93
Да слага москов, тъкмо е подготвен
94
ПИК подлогите на тиквата,доктора не е крал,а ,,усвоил'' зет му
95
Бе то навремето и бащата на вицепрезидентката Йотова ,Малин Тодоров като беше в Сливница му се носеше славата на блесящ гинеколог....Ама това не му пречеше да е женкар и да заграби имот в центъра на Сливница като стана кмет.Властта развращава,а абсолютната власт развращава абсолютно.Добре,че генералът си е подоал оставката,защото бащата на Йотовица ощетеният наследник на имота го закла и си умре в затвора с чест..
96
И да им пишете, че няма нанесена щета, икономически неграмотните не разбират, какво значи това. На тях телевизиите са им внушили, че нещо е кражба и край. Те си мислят, че наистина докторът е превал пари на кандидат зет си - не, не е така. Поръчката е спечелена от консорциум от няколко фирми, едната от които е на тоя зет. След това консорциумът е свършил договорената работа, за което е нормално и законно да му се плати. Както за Ленчето казавте, че щом има изработен филм, значи всичко е ОК, така се замислете и тук. Кражба щеше да бъде, ако работата не е свършена или не е свършена, както пише в договора /такъв беше случаят при договора на Станишев със Сименс/. когато има конфликт на интереси важни са детайлите. Нанесена щета с цел облагодетелстване на свързано лице може да има, ако одитът, прокуратурата или някой друг докаже нещо от следните хипотези: 1,. Цената е по-висока от пазарната 2. Има неправилно отстранен участник в процедурата, който е предлагал по-ниска цена или друг, подобен недостатък в провеждането на процедурата или в нейната документация 3. Имало е споразумение между участниците в конкурса, така че всеки да предложи по-висока цена от тази на зетя, например срещу обещания или заплахи.
97
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
98
Фирмите спечелили обществените поръчки са без дейност 2013,през 2014 имат 27 х,лв. приходи.През 2015 когато тати стана шеф и дъщерята става началник на кабинета на Москов имат поръчки за 1600 х.лв.И те са само от Военна болница,други няма.А отчети в Търговския регистър за 2015 и 2016 няма,независимо че са задължени по закон.Аз забравих да публикувам отчет в регистъра,веднага ме глобиха и ме накараха да го пусна.Защо ли за някой няма закони.Да не се видят насраните им задници
99
Защо професорът не се защити, щом е убеден в правотата си? Много лесно се даде, значи предпочита нещата да се замажат, да не се копне по-дълбоко. Браво на Битиви! Не е виновен репортерът, виновни са гузните слуги на Герб. Да си беше седял във Военна болница, мигар му е малко? Къде се забърка в политиката... Абе това здравно м-во хич няма късмет. Ту лудия Москов, ту този ИНАЧЕ много честен и способен лекар, но в ролята на татко, дедо и тъст!
100
Към коментар №10 : В затвора първо тези, които окрадоха народа и държавата първите 20 години / 1989 –2009 /, пък после ще видим. Трябва да има малко ред, нали?
101
ЗНАЧИ КРАДЕМ , КАКТО ЧУХМЕ И СЛЕД ТОВА ПОДАВАМЕ ОСТАВКА!!!!!БОРИСОВ КЪДЕ Е ОТГОВОРНОСТТА НА ТОЗИ ЧОВЕК?????ИЗВОД : КРАДЕНЕТО ПРИ ГЕРБ Е ПРАКТИКА , ЩОМ ЗА ТАКИВА СУМИ , НЕ СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ!!!!!
102
Абе, Здравчева, откъде знаеш, че "крадем", имаш ли доказателства? Човекът си е подал оставка, защото всички не можем да бъдем тепегьози и гьонсурати като комунистите. За истинските хора, честта е много по-високо от службичките. Сигурно Господ го е спасил от тоя кенеф - политиката. Човекът си има прекрасна професия и авторитет, граден с години. Жалки отрепки нищо не могат да му направят.
103
морален акт на морален човек. браво.
104
Няма никаква кражба. Фирмата на зетя всъщност е консорциум от няколко фирми, които да сали НАЙ-НИСКА цена за обществената поръчка. Генерала не е сложил лев в джоба си, държавата не е ощетена, а поръчката е ясна.
105
Що пропускаш факта че тази фирмичка не е регистрирана по ДДС, където има праг на оборота. Значи за овчите гербери, вече милион и половина е дребна кражба. Смотаняци!
106
Това, че фирмите нямат дейност, ако е вярно, е без значение в случая. Разпространена практика е да се регистрират фирми за конкретна доставка и си има добри основания за това, не са го измислили в ВМА. Важно е разполага ли фирмата с ресурс и възможност да достави медицинското оборудване. Това не е СМР, че да търсим препоръки, а изискването за опит при обществени поръчки, ако естеството на работата не го налагаq е дискриминационно условие, такава е препоръката на ЕК. За доставка на високотехнологични медицински инструменти важно е фирмата да представи предварителен договор или друг документ от фирмата производител, доказващ че сделката може да се извърши. Тоест, търговете се решават на практика, от фирмите-производители на оборудването. Другото задължително нещо е, участникът да представи банкова гаранция в размер на цялата сума на сделката, за да си гарантира ВМА, че ще получи неустойката, ако нещо се обърка и да е подсигурена, дори и когато сключва договор с нова фирма.
107
МРЪСНО КОМУНИСТИЧЕСКО КОПЕЛЕ.ПАЗИ СЕ. ТВОЯТ ПОЗОР ПРЕДСТОИ.СИГУРНО НЯКОЯ ВЕЧЕР НЯМА ДА СЕ ПРИБЕРЕШ .КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ЧЕРВЕНИЕ ГАДОВЕ ЗА ПОРЪЧКАТА. ЛЕСНО Е ДА СТРЕЛЯШ ПО БЕЗЗАЩИТЕН ЧОВЕК ОТ ЧЕРВЕНАТА БИ- ТИ ВИ.НО ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА . ЗАПОМНИ.
108
ИЗЛЕЗТЕ И КАЖЕТЕ , ЧЕ ТОВА , КОЕТО ИЗНЕСЕ БТВ , НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА И ПОЕМЕТЕ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ!!!!! НЕ МИ ПИШЕТЕ СПАСЕНИЕ , А СИ НАПИШЕТЕ ИМЕТО!!!!!
109
КАКА КУРИ КОЛКО ПОВЕЧЕ ОТКРАДНА НО НЕ ПОДАВА ОСТАВКА? КИРЕ КОНТРАБАНДАТА КОГА? Р. ОВЦ.
110
Щом ШЕФА напише нещо незнайно как се появяват хиляди плюсчета под него. Особено в защита на ТИКВАТА и ГЕРБ
111
Гена Траикова ,Венелин Петков и Петър Нанев са членове на БСП и изпълняват политическите поръчки на червение мафиоти. Боклуци ,кажете колко ви дадоха комунистите ,за да създавате фалшиви новини и интриги. Запомнете . ВИДОВДЕН ИДВА..Пощада за вас няма да има. Ще умрете гладни ,въшлясали ,скотове такива.Дано ви се наложи да потърсите медицинска помощ . Тогава ще разберете ще има ли възмездие от нас колегите на ген. проф Петров С теб сме ГЕНЕРАЛЕ. ГОРЕ ГЛАВАТА .ТЕЗИ ПЛАТЕНИ НОЩОЖЕСТВА ЩЕ ЗАПЛАТЯТ ЗА ПОДЛОСТТА СИ.
112
"ЧЕСТЕН ЧОВЕК!?", ТОЯ ДЕТО ДОКАЗАНО Е НАЛЯЛ МИЛИОНИ ВЪВ ФИРМА НА "ТАТКОТО НА ВНУЧЕТО"? ФИРМА, ЗА КОЯТО В ОДИТА ПИШЕ, ЧЕ НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯ ЩОТО ДАЖЕ БУЛСТАТ НЯМА, АМА ТАТЕ ДАЛ? ПОЧТЕН? Е, ЗАТОВА СМЕ НА ДЪНОТО - ЩОТО У НАС ВСИЧКИ ПОДОБНИ ИМ ВИКАТ "ПОЧТЕНИ"!
113
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
114
115
Крадците в затвора
116
не жалят дори и достойните хора.червените скун ксове!
117
Човек за едното име живее и никога не е късно да се изкуши, и стане за резил!
118
Крадеца си е краден не ми го хвалете
119
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
120
Абе някой да не го е карал насила да КРАДЕ ?
121
ПИК "ТЪПИТЕ КОПЕЛЕТА"са ваши колеги и за разлика от вас са обективни,а не са подлоги
122
Обществените поръчки в България само с един подпис на министър ли се одобряват, или има още десетки изисквания, които зависят от много други хора? ПИК-овце, айде да направите проучване колко от фармацевтичните фирми, които тази година са спечелили поръчки за милиони, принадлежат на бивши и вечни мастити недосегаеми комунисти?
123
Въпросът е, има ли престъпление? Затвор
124
Вън на такива боклуци,като тоя псевдопрофесор,учишл медицина навремето с връзки и по партийна линия с баща активен борец/крадец/....аман от тия крадливи комунисти.
125
АВЕ НЕБЕСНИ ....КУГА СЕ ПУДАВА ОСТАФКА ....НЕ !....СЕ !....КОМЕНТИРА !....ШО НЕ Е ВАША РАБУТА !....НЕ СТЕ ЗАПУЗНАТИ С ОСТАФКИТЕ ....ШО НЕ ПУЗНАВАТЕ ДЕМУКРАЦИЯТА !.....А ......Д Е М О К Р А Ц И Я Т А !.....НЕ Е ЗА СЕКИ.....СТАЛИНИЗ !.....И НЕ РЕВЕТЕ ЗА ТОЯ ЖЕНЕРАЛ ДОКТУР ШО НЕ Е ЕДИНСТВЕН !.....И НЕ ГУ ПРАИТЕ ГЕРОИ !.....ШО НЕ Е !....А ЗА НЕГУВАТА ШУРОБАЖАНАШИНА СИГУРНО НЕ ЗНАИТЕ И НЕ ИСКАТЕ А ГУВОРИТЕ !.....АИДИ КООЛКУ ПОВИЧЕ ОСТАФКИ ПО ДУБРЕ !.....НАУЧЕТЕ СЕ ДА РААЗБИРАТЕ Д Е М О К Р А Ц И Я Т А !.....ТЯ НЕ Е ЗА БЕДНА ДААРЖАВА КОЯ Е КЕНЕФ И МАНДРА ЕНОВРЕМЕНО !.....ТА ТОЯ ЖЕНЕРАЛ НИКИ А СИ ОДИ !....БИЛО БОЛЕЗНЕНО !.....МА ОСТАФКАТА НЕ БОЛИ БЕ ПЛЕМЕ !.....
126
ВМА трябва да се закрие. Много мирише на престъпления. То Армия няма ама Военна болница има и то около 3500 чиляка
127
Защо "тъпите копелета"Тъпи,тъпи,ама изнесоха фактите наяве Тъпи да защото не мъчат ли?
128
bTV ca частна медийна група и като така си имат собственик. Този собственик има собствени интереси ,a работещите там козируват и се съобразяват.Де ще ходят? Между другото едва ли и в ПИК е по различно и точно това приспива замяните съвести в bTV...
129
Ами като е достоен доктор-да е жив и здрав. Става въпрос за високопоставен чиновник хваната в крачка.. За проф Чирков не леехте сълзи, защо ли.. защото не е хванат в далавери.. Подал остава пред ББ "по морални съображения".. къде почива това лято, а миналото...?! към бТВ-къде се скри Слави "картофа"..май даден заден..!?
130
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
131
По повод публикация 130? Кое е нецензурно в публикацията?
132
Този човек беше добър лекар. И ако беше си стоял до леглата на болните щеше да избегне цялото това унижение. Но постепенно хвалебствията започнаха да го откъсват от земята и да го издигат над нас, обикновените хора. То не бяха ордени от президента, то не бяха награди от знайни и незнайни организации и супер бърза генералска кариера. Постепенно благия му тон се втвърди, престана да изслушва хората, изолира се и се затвори в непристъпната кула на собственото си величие. А там границите и табутата се размиват и единственият изход е да литнеш от върха на кулата. А единственото, което той не умее, е да лети...
133
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
134
Във ВМА се изтрепаха да крадат.
135
Николай Петров не само беше a и си остава добър лекар. bTV и нейните служители остават на пост ,зер не се знае кога и за кого ще дойде поръчката...
136
ГЕН. БОРИСОВ МОЖЕ ДА УВОЛНИ КОГОТО СИ ИСКА! КОГАТО СИ ИСКА! ЩО НЕ ОДИТЕ ДА МУ ИСКАТЕ СМЕТКА, А? ЕЙ, ПРОСТ НАРОД, БЕ!
137
ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СЕ ПОДЕМЕ НАЧИНАНИЕ ЗА ЗАКРИВАНЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯ Б Т В , КОЯТО Е ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРИЯ.
138
Може би дъщерята е алчна и боклук и генералът просто не е можел да откаже на разглезената си дъщеря.
139
БТВ не е вредна за България , май е вредна за тебе , и за такива на хранилка в ГЕРБ!!!!
140
Истината е в Македония! Погледнете, как народа се справи със сатрапа Груевски и неговата ДПМН! Малки, но горди!
141
Освен добър професор е и добър баща, и като такъв е гледал да си подсигури и дечицата - внуче, дъщеричка и зет. А ние бедните трябва да ръкопляскаме ли?
142
В чужбина журналистите, които омаскаряват, ги трепят.
143
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
144
Отново има нещо сгрешено в нацията ни. Оправдахме Максим Стависки като направи катастрофа и погуби два човешки живота....Ами бил олимпийски шампион и всичко му е простено. Сега заради професионализма на д-р Петров, заради заслугите му като лекар отново сме склонни да оневиним деянията му. Съжалявам. Казвам евала на доктор Петров, но държа да понесе заслуженото си наказание гражданина Петров. Редно е веднъж завинаги да проумеем, че властимащите трябва да спазват законите, които сами "коват"!
145
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
146
Макар че съм многу прост, се пак оттук разбрах неколко неща: 1. Първо, че един български министър е "абсолютно беззащитен човек"... 2. Че един министър, който е дал поръчки за милион и половина на дъщеря си е "достоен човек" 3. Че и да си добър лекар, може да не си подходящ за здравен министър. 4. Че онез от Би Ти Ви са лешояди, които хапят по поръчка, а сайта на НН е единствената чиста медия у нас и ежеминутни ни захранва с високоинтелектуални, честни и абсолютно верни информации... 5 Че са сичко съ виновни комунистите, Корнелия Нинова и Иван Костов...
147
Ненавиждам журналя, дето разгонват лекарите!
148
Спасил и помогнал на много хора, факт. С 1,6 милиона доказани и още незнайно колко недоказани откраднати пари, колко ли хора е убил поради това, че за тях не е имало пари за лечение? Ако си добър професионалист в своята област това това дава ли ти право да крадеш? Хората който зная и могат не крадат милиони а си ги изкарват с труд, знания и умения.
149
Този престъпник дори и да е бил добър лекар това не го оправдава. Откраднал е пари от гладни и болни за собствено забогтяване използвайки служебното си положение! Другото няма значение!
150
Не трябва да се разсъждава така, най-малкото защото изчезва обективното. Никой не коментира и заклеймява лекаря Николай Петров. Неговата гениалност като такъв, за която говорите, даже и да е хиперболизирана няма нищо общо с Министъра Н.Петров. Няма нищо общо и с Директора на ВМА - Н.Петров. И след като Директора Н.Петров е нарушил закона, това че е гениален лекар индулгенция ли трябва да е за него? Поставя ли го над закона? А от това, което чувам той е и злоупотребил с държавни пари облагодетелствайки свой близки. И на това ли има право щом е гениален лекар. И то ли няма значение. Моля ви нека да сме по-сериозни по тези въпроси. Не може да се смесват така хаотично нещата. Затова сме и на такова дередже, защото при нас субективизма винаги е с приоритет - дали в личен план, или в корупционна практика, но все доминира субективното ни усещане. Не знам в каква степен този човек е виновен, колко голямо е нарушението му, но след като си подаде веднага оставката и след като веднага беше приета - това според мен е показателно. Ако ще си чистиш името прави го борейки се, а не криейки се.
151
КОМУНИСТ ОСТАВКА НЕ ДАВА , ЗАЩОТО ТЕ СА ИЗВЪНЗЕМНИ СЪЩЕСТВА.
152
Дълговете са стопени с милиони траншове от министерския съвет и с прехвърляне към банки. И в двата случая ще ги платим аз и ти, драги читателю, а децата ни пак ще гладуват.
153
Като професионалист - отличник! Като политик - част от крадливата гербаджийска шайка. Бил отличен професионалист. И като такъв да кажем халал на кражбите му., а! И докато такива като него се оправиха родата до девето коляно, такива като вас, които го защитавате, ще стоите в блатото до девето коляно! Големият професионалист не заменя професията си с политиката. Политиката е за некадърните! И стига с тези сърцераздирателни статийки!
154
Има решение-не гледайте БТВ ,рекламодателите ще намалеят и тогава ще разберат каква е силата на истината!
155
Коментар 96 да се напише с големи букви, за да разберат всички неграмотни драскачи тук за какво става дума. Обидните думи и простотията, с които заливате този почтен доктор не се раждат само в безмозъчните ви глави. Съществен принос за тази тъпотия има БТВ, защото поднася това журналистическо разследване само до момента на възлагане на поръчката, с нарушенията /ако е имало такива/ на изискванията за обществените поръчки. Така хвърлената в ефира "гореща новина" напомпва еуфорията, лудата радост на онези, които дебнат като гладни плъхове за да се нахвърлят и заръфат жертвата, поднесена им от тази телевизия. И нито дума по-нататък от този "журналист" / и не само от него/ - как е изпълнена поръчката и въобще ощетена ли е държавата . ТОВА Е НАПРАВЕНО СЪВСЕМ УМИШЛЕНО, ЗА ДА СЕ ГОВОРИ И ПИШЕ, ЧЕ СА ОТКРАДНАТИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ, ЧЕ ВЛАСТТА НА ПАРТИЯТА ГЕРБ Е "КРАДЛИВА" и какво ли не още. Не е морално и не прави чест на журналистиката да използва телевизията кото инструмент за изработване на подобни "мокри" поръчки.
156
СТРАННО , ЧЕ СМЯТАШ , ЧЕ ТВОЙТА ГЛАВА Е МОЗЪЧНА!!!!!!!МНОГО МОЛЯ , НЕ ПРОМЕНЯЙТЕ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ДУМАТА МОРАЛ !!!!!!!ЗА ПРОФИЛА НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ТЕХНИТЕ НАВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА ПОДЧИНЕНИ , ТАЗИ ДУМА Е ЧУЖДА!!!!!!
157
ТОЗИ ЮДА ИСКАРИОТСКИ, ПИШМАН ЖУРНАЛИСТ КОЛКО ЛИ МУ Е ДИПЛОМАТА ? АБЕ ПЕТЪР НАНЕВ ЛИ СИ МАНГИЗОВ ЛИ СИ КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ФАЛМАЦЕВТИЧНИТЕ БОСОВЕ И ПРОСТАЦИТЕ ОТ ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ. А БТВ ВУЛГАРНАТА ТВ, ПОДОБНО НА ПОДКУПНАТА НОВА ТВ МЕЖДУ ДРУГОТО, КОЛКО ПОЛУЧИХА ЗА МРЪСОТИЯТА СРЕЩУ КАДЪРНИЯ, НЕ САМО КАТО ЛЕКАР, А И КАТО МЕНИДЖЪР ГЕНЕРАЛ ПЕТРОВ. НЕ ГЛЕДАМ ТЕЗИ ТВТА, НЯМА И ДА ГИ ГЛЕДАМ, НО КАТО НАУЧИХ ЗА ПОРЕДНАТА МРЪСОТИЯ НА ТОВА НИЩОЖНО ЖУРНАЛИСТЧЕ МАЙ НАНЕВ СЕ ЗОВЕШЕ СИ МИСЛЯ. ГРЪМ ДА ГО УДАРИ ГОСПОД ДА ГО НАКАЖЕ !!!
158
да питам само този минстър от суджуците ли е или не и шайка ли е или не като Цветанов и Боко
159
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
160
Учудва ме реакцията на обикновените гербери, която е все от типа „щом е наш крадец, значи не е крадец, а на всичкото отгоре е и добър лекар“ А бе хора събудете се! Стига с това политизиране на всичко! Генерала може да е много добър специалист, може да е спасил хиляди хора, но в случая е откраднал по най-нагъл начин народни пари! Защо трябва на черното бяло да казвате? Че на всичкото отгоре го изкарват и човек с чест! Това е върха на идиотизма! До там ли я докарахме българите, та политическите ни възгледи да ни пречат да виждаме истината! Какво значение има дали крадецът е от ГЕРБ, БСП, ДПС или ПФ? Крадецът си е крадец и той краде от всички нас без значение на политически цвят-толкова ли трудно е това да се разбере! Наистина тези 27 години промениха „чипа“ на голяма част от българите-те вече не различават добро от лошо! Само, че природните закони са неумолими. Организмите и съществата, които загубят сетивата си в природата загиват! Така и нашия народ, като загуби сетивата си ще загине!
161
Тъпите копелета сте вие скоро вашите господари ще се сменят . Стотинките които ви подхвърят за да пишете партино удобни неща ще спрът Тогава вие ще си търсите нови господари но вече няма да има нужда от вас защото когато господарите си тръгват си тръгват заедно с лакеите си . И защото вие сте лесно заменяеми и вършите елементарна работа,която може да върши и петнаидесет годишен тинеижър с не особена интелектуална култура.И ще се наложи да работите нормална чесна и достоина работа като 90% от Българите, но това за вас не е възможно.
162
Като е високопочтен и морален човек , да върне парите!!!!
163
Смешно и жалко е да се наблюдава за сетен път: Българите никога не намират съчувствие за чуждата болка, а са тъй чувствителни за най-малкото засягане на интирйеса ;) им. Толкова ли е трудно преди да осъдят да помислят над най-вероятния сценарий: Този, който се е изхитрил да направи дете на професорската дъщеря, той се е изхитрил и да подвре за подпис своите бумаги за своята сделчица, без Професорът да разбере, кой седи зад нея. Аман от късия ум на българина, аман от низката му злоба, аман, аман, аман!
164
Разграбиха, земята, изсякоха гората, разграбиха фабрики и заводи а народа оставиха в кофите да рови. Тоз Герберски суджуклия намерил доходоносно направление, без много пот да прави пари за сметка на други крадци, но за радост бе изловен и извън парламента постановен. У нас си е голяма веселба: "Крадецът вика, дръжте крадеца а народецът и в ушите да се к@ еца". В това състояние на колапс и кражба , краля "Слънце" остава незаменим, от близо подкрепя го Цецо Крадецо, Мазното Лиле , Квачка Квачева все бивши, комсомолци, комунисти и отявлени крадци а народът все на дъното стои! Ирландската пастирка в Гърция се скри на Прокопиев айдука дудуци да върти. Въпрос голям пред нас стои, как Винету това позволява тортата в Гърция без него да се раздава? Малеййй, срам и позор, оповестете мистър Даун да вземе да се самосезира и тези мишки да екзекутира! "Професор " Божо от забвение се обажда и на Боко със заден се насажда, с лъжи, пертурбации и високопарни слова с ръце и нокти драпа към държавната софра! Винету от магистралите в политиката влезна и на президента Радев, заби як плесник зад врата. Иззе президентските пълномощия завчас и показа на всички кой е на власт. Сега да видиме Краднелия Сланинова, какво ще рече и каква посока ще даде на президентското си протеже!?! Предполагам всички си спомняте, които са учили разбира се законите за действията на силите и посоките, та така и тук, едни бандити са взели от други бандити, като са си платили на трети бандити да не ги закача главният бандит, но в крайна сметка народът плаща крайната сметка. Да ни е честито другарЕ.
165
Няма ли кой да озапти поредното "тъпо копеле от бтв" наречено Антон Хикимян. Той защо изобщо кани хора за интервю. Може сам да си задава въпроси и да им отговаря. Първо въпросите му са твърде многословни и второ след като госта започне да говори той бързо го прекъсва и отговаря вместо него. Народа уместно се е пошегувал - цитирам "арменското народ - бамбашка народ, арменското език - салам език." Къде си Лили Маринкова , много ни липсваш.
166
Събрали овцете от едно стадо и им казали: досега бяхте гледани и пазени от кучета, за да не ви изядат вълците. За всички имаше паша, но никоя не можеше да излезе извън стадото, защото вълците щяха да я изядат. Но отсега нататък за вас идват свободата и демокрацията. „ Какво е това свобода и демокрация“? – попитали овцете. Свобода е, че няма вече да ви пазят кучетата. А тъй като ще е демокрация, всяка от вас, ще може да стане вълк и да изяжда другите овце...
167
Каквото и да говорим , бат Бойко си стои непоклатим. Гафове , издънки , провали , кражби , компромати , суджуци ,мушами , вода дъждовна , вода чУшмЕна , саниране , еврофондове , НДК , авиоотряд , Грипени , магистрали , асфалт , чудо на чудесата........И така , министрите идват и си отиват , матрияла не е много качествен , но.....това е. Важното е , че ТОЙ стои ненакърним , недосегаем , всевиждащ на своя трон. Къпе се в демократичиния култ към личността и изгражда мавзолея си приживе.
168
Choveka e chitav ama dalaverata sie nalice da se maha
169
Vsichki sa pochteni hora ama kato stane duma za milioni nqkaksi pochtenosta im se izparqva
170
До номер 39 да вкарат всички разследващи журналисти в затвора тогава за да могат (честните и морални хора и прафесионалисти) от шайката да си крадът на воля и народа да не знае а подлогите политици кога и от кого ще им се търси отговорност а нямало корупция а има само кражби които останат не наказани а народа рови по кофите за храна и докога ще ги търпим да крадът незнам но е време да вземем мерки защото няма кой друг да ти помогне
171
До номер 39 да вкарат всички разследващи журналисти в затвора тогава за да могат (честните и морални хора и прафесионалисти) от шайката да си крадът на воля и народа да не знае а подлогите политици кога и от кого ще им се търси отговорност а нямало корупция а има само кражби които останат не наказани а народа рови по кофите за храна и докога ще ги търпим да крадът незнам но е време да вземем мерки защото няма кой друг да ти помогне
172
Чета за честния и кадърен лекар, спасил хиляди. Слава Богу, на мене не ми се е налагало да ме спасява. Но както е заглавието на статията, доктора си го получи от горе. Да си спомни отношението към бившата шефка на фонда за лечение на деца. Да си спомни как очерни името на една от най-добрите лекарки в БГ, която настъпи интересите на авера му Спасов, изпращайки бебе за трансплантация в Германия. За това тя бе обвинена във всички злини по света, само защото не почеса егото на шефа на болница Лозенец, а избра живота на детенцето. Е, хайде стига с този двоен морал в тази измислена агенция Пик. Всеки си носи кръста и не е роден за министър. Както знаем, Бойко си ги намира по кръстовищата и Русенската психиатрия.
173
Хайде сега Петър Нанев ви е виновен за кражбите и шуробаджанащината??? Нали има свобода на словото? Кой ще им плаща данъците???
174
ВМА и Пирогов са "мамините детенца" на здравната ни система,независимо от това кой е на власт...всеки ги охажва,като тоя -хубостник,журналист,щото не се знае,дали няма да му се наложи да го обгрижва спец. екип...и,ген. Тонев,като въртеше с оная кака парички,и той беше голяма работа....
175
Колеги, разбирам безпокойството ви отнасно един отличен лекар. Но защо по дяволите този лекар става министър? Има един "Закон на Паркинсон" - всеки се стреми да достигне своето ниво на некомпетентност. Е, този лекар е достигнал до това ниво. Министрите са политически лица - т.е. непрофесионалисти. Да си беше останал лекар, а не за няколко месеца слава да става за кашмер.
176
Трябва да се възприеме истината каквато е, още повече когато някой е хванат по гол задник !!!
177
preis cialis 20mg schweiz we recommend cheapest cialis cialis pills we recommend cialis info comprar cialis navarr cialis reviews cialis en 24 hora look here cialis cheap canada cialis prices cialis per paypa buying cialis in colombia cialis canada generic cialis 20mg uk the best choice cialis woman how does cialis work http://kaivanrosendaal.com/ http://kaivanrosendaal.com/#Cialis-Cheap-Buy-Online
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Малко момче звъни на вратата на съседа. Когато вратата се отваря, то казва: – Чичо Пешо, мама каза да ти предам, че тате е за риба, а аз слизам да си играя на пясъка пред блока!

 

няма нови новини
Днес: 323
hot
най-четени новини в момента
сега
2177
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Ето как да накараме мъжа да ревнува
x