Тъпо е Сашо Кадиев да се извинява за личното си мнение...

АВТОРСКИ НОВИНИ

Тъпо е Сашо Кадиев да се извинява за личното си мнение...

69510
на 23.02.2021
Тъпо е Сашо Кадиев да се извинява за личното си мнение...

Сашо Кадиев, завалията, се извинявал тази сутрин по БТВ за “трансфобски” и “расистки” изказвания.

препоръчано

Казал бил, че в болницата в Съсекс, Англия, са забранили да се използват думите “майка” и “кърмене”, за да не се обидели трансджендърите.

Позволил си, човекът, да изрази несъгласие. О, дързост...

После продължил с “нетолерантния” тон и изхакал директно “афроамериканците”. На които аз викам негри.

Защо ги тикат с квоти по холивудските филми и им дават награди, кажете ми името на един световен афроамерикански поет, попитал наивникът Кадиев.

Смятам, казал той, че живея в демократичен свят и мога да изкажа мнението си...

Смяташ, смяташ, ама не живееш в демократичен свят. Живееш в свят на бруталната цензура на победилия неомарксизъм. В този свят на оживелия Оруел полицията на мисълта може да те обеси на площада заради словото ти.

И поради тази причина сутринта трябваше да се извиняваш, защото “група граждани” написали възмутено писмо до ръководството на БТВ.

Тъжно е, че Сашо Кадиев е бил насилен да се извинява заради личното си мнение. Защото съм убеден, че е бил насилен от шефовете си. Поставили са го в дилема – или се извинява, или изхвърча от работа.

За да запази работата си, той е прекрачил принципите си. Каква по-жестока автоцензура от това?

Но така в БТВ разбират свободата на словото. Скоро и в други телевизии.

Кои са “възмутените граждани”? Естествено, представители на ЛГБТИ-тата. На разни грантаджийски фондации, които тровят живота ни от години, изживявайки се като новите ждановчета и натрапвайки извратените си ценности.   

Тези типове искат да поамериканчат и българския публичен живот. Да бъде като в Щатите на Байдън, Клинтън и комунистическата Демократическа партия. Да няма идентификация на пол. Да стане Black Lives Matters. Да стане MeToo.

Е, няма да стане. Сашо Кадиев е лесно да го натиснат и смачкат. Нека опитат с някой друг.

Идиотията ми изглежда още по-голяма, като чета аргументите на протестърите. За да смълчат Кадиев, те съставили списък с видни “афроамерикански поети”, както и с поети, които “не са от бялата раса”.

И в списъка – Пушкин и Яворов?!

Тоест, изкарали Яворов циганин, а Пушкин – негър, мамицата им(без извинение).

Нищо, че става дума – евентуално!, за пра-пра-дядовците им.

В името на политкоректността ще им сменим расата, етноса и вярата. Подмяната на нас ни е втора природа.

Съзнавам, че е напълно безсмислено да отварям темата. Съдбата на клетия водещ от БТВ ще споходи всеки волнодумец оттук нататък. Диктатурата на малцинствата, маскирана като либерализъм, е плъзнала и по нашите ширини в опит да изличи род, език, памет, култура, история, религия, национална държава, консервативно мислене.

Въпросът е все пак да не се даваме съвсем без бой, да не се извиняваме на тия негодници като Сашо Кадиев. Поне заради децата ни. 
 
 
 

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 299
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това