Вход
София
Времето в София 7 o C

Тъпо, Радев, тъпо. Политика с новогодишната реч не се прави

Тъпо, Радев, тъпо. Политика с новогодишната реч не се прави

на 01.01.2019
293293
160
Тъпо, Радев, тъпо. Политика с новогодишната реч не се прави
01.01.2019
160
293293

Политиката не се прави на масата. Мъдра мисъл, ако не беше казана от президента в новогодишното му слово. Румен Радев не се усети в какъв глупав нонсенс се вкара сам секунди преди да настъпи Новата година.

ПЪРВО В ПИК: Президентът Румен Радев с новогодишно обръщение

ПЪРВО В ПИК: Президентът Румен Радев с новогодишно обръщение

Президентът Румен Радев за втора година се обръща към...

на 31.12.2018

За съжаление не му е за първи път. По традиция всички в този момент са на маса, вдигнали чаши с шампанско и в очакване да чуят нещо, което да им даде надежда за новата година. А държавният глава за политиката отвори дума.

Тъпо, Радев, ами българите очакваха да чуят нещо по-умно. А не приказки за избори, закони и законност, корупция, машинно гласуване. Шикалки и фойерверки. Единението беше единствената думичка на място, но и тя вече е лишена от смисъл, когато излиза от устата на президента.

Час преди Радев в Москва говори Владимир Путин. Речта му беше човешка, докосна хората. Нашият човек не успя да излезе от ежедневните ежби с правителството и ГЕРБ. Заяждането на дребно в новогодишната нощ е поредният пирон в ковчега на пилота, който отлита все по-далеч от "Дондуков" 2. Като балон, напълнен с хелий.

При Радев се вижда от Витоша къде е заровено кучето. Не е случайно, че непрекъснато говори за избори. Хвърлил е око на политиката, нищо че не е за масата.

А, всъщност имаше и още нещо смислено. Бог да пази България. Така завърши речта си Румен Радев, но това е протоколно. Бог да пази България от подобни речи в новогодишната нощ.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19104
архив

2030 година. НАСА открива първия в историята ресторант на Луната. Един от посетителите пише в книгата за гости: "Храната е добра, обслужването също, но липсва атмосфера..."

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
АСТРОЛОГ: Денят е добър за начало на важни дела. Всичко, което се започне, ще има успех
x