ТЪРСИ СЕ! Полицията издирва този млад мъж (СНИМКА)

Региони

ТЪРСИ СЕ! Полицията издирва този млад мъж (СНИМКА)

11925
на 23.05.2018
ТЪРСИ СЕ! Полицията издирва този млад мъж (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ОДМВР- Шумен издирва по молба на близките му Осман Хикмет Осман, на 28 години, от град Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на шуменската полиция.

препоръчано

Тази сутрин мъжът е напуснал дома на своя дядо в село Хитрино и оттогава е в неизвестност. Бил е облечен с тениска с къс ръкав в жълто-бял цвят, обут с черно долнище на анцуг, носил е сиви обувки. Бил е облечен със тънко синьо яке.

Мъжът е среден на ръст, с кафеви очи, продълговато лице, къса права кестенява коса.

Умоляват се всички, които имат информация за местонахождението му да подадат сигнал чрез телефон 112.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това