Търсят нов водещ за предаването на заразения с COVID-19 Георги Любенов

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Търсят нов водещ за предаването на заразения с COVID-19 Георги Любенов

22242
на 20.10.2020
Търсят нов водещ за предаването на заразения с COVID-19 Георги Любенов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мариана Векилска почти сигурно няма да води повторно съботно-неделното предаване на БНТ "Денят започва", чийто титулярен водещ Георги Любенов е под карантина, научи ПИК.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

На 13 октомври, вторник, Любенов съобщи, че рутинният PCR-тест, който си е направил, е дал положителен резултат.

Миналия уикенд водещата на "България в 60 минути" отмени своя колега. В момента обаче на "Сан Стефано" обсъждат други имена за мястото на Любенов.

Това се налага не защото Векилска не се е справила като водеща на "Денят започва", а защото нейното предаване се излъчва всеки делничен ден. За да не я претоварват, в обществената медия умуват кой друг журналист от БНТ да интервюира гостите идната събота и неделя. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV! Депутатите обсъждат на второ четене промени в Закона за българите, живеещи извън България (НА ЖИВО) ПИК TV! Депутатите обсъждат на второ четене промени в Закона за българите, живеещи извън България (НА ЖИВО)
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК