Убиваш дете, излизаш на свобода - ако си човек на Рашков! Арестуват те за убит глиган, ако си "враг"

Час Пик ГЛАВНА

Убиваш дете, излизаш на свобода - ако си човек на Рашков! Арестуват те за убит глиган, ако си "враг"

220295
на 21.07.2021
Убиваш дете, излизаш на свобода - ако си човек на Рашков! Арестуват те за убит глиган, ако си враг

Може ли да прегазиш дете на пешеходна пътека и да се окажеш след ден на свобода? Да, ако си човек на МВР шефа на Румен Радев - Бойко Рашков, прочул се с 19 имота.

препоръчано

Това се случи с 42-годишния полицай от Пазарджик, който работи в сектор "Борба с организираната престъпност". Той отне живота на детенце, пресичащо на зебра, което само дето не беше обвинено от МВР на Бойко Рашков, че си е позволило да се окаже на пътя на бабаита в униформа, за когото очевидно правилата не важат: минал е в отсрещното платно, при това с много километри над разрешеното. Още на другия ден обаче излиза на свобода - с гаранция от 5000 лв. След смъртта на 8-годишно дете! 

Но щом е издънка на Рашков, явно може.

Днес същото МВР, подчинено на юмрука на едноличния властелин със служебен кабинет Румен Радев, действа по друг начин. В ареста бе оставен изчегъртаният от него бивш шеф на ДАНС Димитър Георгиев, на когото отмъстиха за заляването на руски шпиони у нас. Защото бил оглеждал ловно стопанство с приятел, а в съседна кола е намерен прострелян глиган. Забележете - не в неговата, а в чужда. Не е стрелял той.

Но какво е провинението му?

Че не е от кохортата на Бойко Рашков и Радев.  

Това е България под юмрука на Румен Радев. В нея за убийство на дете излизаш на свобода, ако си близък до властта. Но те прибират в ареста след активно мероприятие, ако не си.

Бдете, защото идва и вашият ред!

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това