Вход
София
Времето в София 10 o C

УБИЙСТВЕНО ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА: Велислава Дърева с мощна атака срещу безумията на "Позитано" 20 и "Мачкай, Данчо!"

УБИЙСТВЕНО ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА: Велислава Дърева с мощна атака срещу безумията на "Позитано" 20 и "Мачкай, Данчо!"

на 05.11.2018
308588
62
УБИЙСТВЕНО ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА: Велислава Дърева с мощна атака срещу безумията на "Позитано" 20 и "Мачкай, Данчо!"
Автор: ПИК
05.11.2018
62
308588

Известната журналистка Велислава Дърева излиза с мощна атака срещу политиката на ръководството на БСП в лицето на лидеря на партията Корнелия Нинова и заместника ѝ Кирил Добрев, както и с апологетите им като Димитър Иванов.

Причината е напълно безпринципната политика на "Позитано" 20, която коренно се разминава с позициите на социалистите, антифашистите и левите избиратели в България. Както и срещу политиката, прокарвана от в. "Дума" от новия главен редактор Йордан Мичев, протеже на Кирил Добрев, несъстоятелните позиции на изданието и бурните скандали, които предизвика неговото назначаване, довели до подписката на 50 знакови членове на БСП срещу цялостното управление и на вестника, и на партията.

Дърева е кръстила яростната си статия "По антифашистите - огън!. "Скелетите в гардероба" и "новата партийна линия", която е публикувана в сайта с лява ориентация на преследвания от ръководството социалист и журналист Румен Петков.

Ето и убийствения за Корнелия Нинова, Кирил Добрев, Димитър Иванов, известен още като Митьо Гестапото, и Йордан Мичев, по-известен като Данчо Херкулеса, текст на Велислава Дърева:

И наизскачаха едни „скелети от гардероба” на БСП - отбор реваншисти, словесни еквилибристи, колаборационисти и користолюбци, и атакуваха „новата партийна линия” с „измислени или силно преувеличени аргументи”, замятаха несмислени „реплики към публиката”, отвориха „хибридна война”, произведоха „шум в системата”, разстроиха строевата дисциплина, уж защитавайки „партийния орган ДУМА”, а всъщност - за „да спрат подема на БСП”, и главно - с цел предумишлено „убийство с халосни патрони”. Обаче „Нинова остава непоклатима в провеждането на новата партийна линия”...

Така Димитър Иванов, бивш издател на ДУМА (който не разбра, че ДУМА не е ничий орган), се включи мощно в масираната офанзива по „разобличаването” на „скелетите”, известни като „бандата на 50-те”. „За да не изглежда текстът като гола апология на Нинова”, дава ценни съвети. И най-първият измежду тях е „засилване на идеологическата яснота за пред партийните членове”. Това „за пред партийните членове” е покъртително! А зад тях - какво?!

Няма да правя преглед на всички корифеи по „скелетите в гардероба” на БСП и най-паче – по „новата партийна линия”. Наплодиха се те напоследък, размножиха се. Ин витро.

Но има един програмен текст, който ясно, членоразделно, с вдъхновение и мисъл за бъдещето разтълкува „новата партийна линия” и даже я доначерта тая линия, да не вземе някой да я настъпи като противопехотна мина. Този текст се появи в ДУМА на 29.10. 2018 г.. Заглавие - „Смешен плач, наместо програма в БСП”. Автор - Стефан Гайдарски, адвокат.

Доживях!

Доживях да прочета в ДУМА, че „антифашизмът е маргинална тема”! Сиреч – тема периферна, изхвърлена в небитието, отломка от миналото, която заглавичква тъпия „твърд електорат”, от който и без друга полза никаква!

Другите „маргинални теми” са отношенията с Русия (рамкирани като „българо-съветска дружба”) и постиженията при социализма (обозначени като „мъдрото ръководство на другаря Тодор Живков”).

Ако антифашизмът е „маргинална тема”, каква „тема” е фашизмът?

Ако антифашизмът е „маргинална тема”, значи и антифашистите са едни презрени, жалки маргинали, заслужено осъдени на забвение.

Ако антифашистите са маргинали, какви са фашистите? Вчерашните и днешните?

Ако антифашизмът е маргинален, значи цяла българска антифашистка съпротива е „тема” несъществена, несъстоятелна, досадна, недостойна, срамна отживелица, презряна огризка от презряна история, която се мотае в краката на „новата партийна линия”, запречва и замръчква нейните сияйни хоризонти?

Кои, прочее, са маргиналите? Това са десетки, десетки хиляди български антифашисти – комунисти, земеделци, социалдемократи, ремсисти, партизани, ятаци, публицисти, писатели, художници, поети, юристи, офицери, включително – стотици български деца от 1 до 17 години. Разстреляни, избесени, посечени, обезглавени, удушени, изгорени живи, издавени в шлепове, нанизани на щикове, безследно изчезнали, захвърлени в ями, ровове, изкопи, трапове, канавки, хендеци, траншеи, пресъхнали кладенци; заровени в ниви, лозя, градини, пясъци, оврази, речни подмоли…

Антифашизмът – това е морал, почтеност, смелост, кураж, постоянство, безкористност, героизъм, себеотрицание, саможертва, безсмъртие! Все маргинални понятия! Антифашизмът е фундамент на БСП, на нейната история, на социалистическата идея.

И пак питам – ако антифашизмът е маргинален, какво е фашизмът? Измишльотина? Зловредна комунистическа пропаганда? Комунистически фолклор? Идеологическо чудовище, изобретено от гадните комуняги?

Тезата, че („маргиналните теми” - б.а.) сплотяват твърдото ядро е отживелица и носи само и единствено негативи на БСП”, пише г-н адвокатът.

Защото:

Първо, твърдият електорат не решава избори, второ, така се отблъсква неутралният избирател, трето, много важно, гори мостовете към дясно ориентираните потенциални избиратели на БСП. Задачата е да бъде свален Борисов и всичко, което я препятства, е вредно… тези препъникъмъни за БСП не са намерили място във „Визия за България” и Нинова, и екипът трябва да бъдат поздравени”.

И още:

Докато Корнелия Нинова не се справи с вредните електорално в собствената си партия, няма как да претендира за властта”.

И каква е рецептата на г-н адвоката за справянето?

Извънреден Конгрес, промяна на Устава и нов Национален съвет”!

С правилни делегати, които да приемат правилен Устав и да изберат правилен Национален съвет, щото тоя е неправилен. Мисли.

Щом антифашизмът, социалистическата идея и отношенията с Русия са електорално вредни, са препъникамък, са амортизирани, щом отблъскват неутралните, горят мостове към десните и носят само негативи на БСП, какво е това, което носи чутовни позитиви на „новата партийна линия”, така чудесно анализирана от г-н адвоката?

И тук изскачат жизнерадостни „скелетите от гардероба”!

И те са: капитализъм, русофобия, фашизъм.

Това ли е „новата партийна линия”, която ни предлага г-н адвокатът?

Няма да се разцепи партията. Няма страшно”, вика той, усетил, че електорално вредните ще вземат да мрънкат и смърдят! Ама споко! Няма страшно, щото БСП се състои от някакви добитъци, които могат да бъдат водени и карани. Тъй си мисли г-н адвокатът.

Обаче!

Ако антифашизмът е маргинален, защо българската криптодесница 30 години възхвалява в захлас инквизитори, екзекутори, истерични антисемити, главорези, касапи, мракобеси, масови убийци, поклонници на Хитлер и Мусолини? Защо ги обяви за невинни жертви на комунизма и ги канонизира за светци? Защо отмениха присъдите на Народния съд „поради липса на доказателства”, „в интерес на обществото и с оглед на общоприетото разбиране за справедливост и морал” ?

Ако антифашизмът е маргинален, защо тая орда хонорувани подлеци 30 години повтаря, че в България е нямало фашизъм, ерго - няма антифашисти, а ако случайно има, то те са терористи, престъпници, бандюги, шайка негодници, лумпени, простофили, бездарни, сган, утайка, уроди, национални предатели, рушители на демокрацията, които трябва да бъдат изтребени до крак?

Ако антифашизмът е маргинален, защо фашизираната до умопомрачение българска десница 30 години воюва с антифашистите? И подменя, осакатява, изопачава, фалшифицира българската история, белким изчегърта тия маргинали от времето и от паметта, та да останем безпаметни и безпросветни? И страда искрено, че вместо над Кремъл да изгрее свастиката, над Райхстага се развя знамето на Червената армия? Защо в българските учебници няма и дума за фашизъм и антифашистка съпротива?

Ако антифашизмът е маргинален, защо „цивилизованият” Запад, ЕС и САЩ възвеличиха украинските неонацисти като „носители на евроценностите” и „борци за европейско бъдеще”? Защо мълчаха благосклонно и насърчително, когато бандеровците превърнаха прекрасната Одеса в кланица, в крематориум и изгориха живи 50 души? И когато Румъния обяви маршал Антонеску за национален герой? И когато в Рига живите нацисти дефилират под бурни аплодисменти? И когато в Хърватска портретите на Анте Павелич изгряха по всички дувари и тараби? И когато в Полша, Франция, Германия, Унгария, Гърция, Испания, Италия вилнеят неонацисти?

Защо? Защото темата е маргинална?

И тъкмо г-н адвокатът и „Мачкай, Данчо!” да впишат и себе си, и ДУМА, и БСП в този цивилизационен мейнстрийм, Европарламентът (ЕП) наруши своето самоубийствено мълчание. И на 25 октомври, четири дни преди програмната статия на г-н адвоката, ЕП прие Резолюция срещу нарастването на неофашисткото насилие в Европа.

ЕП констатира:

Че „липсата на сериозни действия срещу неофашистките и неонацистките групи позволи разрастване на ксенофобията в Европа”;

Че „открито неофашистки, неонацистки, расистки и ксенофобски групи и политически партии подбуждат омраза и насилие в обществото и ни напомнят какво са били способни да извършват в миналото”;

Че „неофашистки групи са отнели живота на хиляди хора”;

Че „неофашистките групи злоупотребяват с нашите демократични инструменти, вкл. със свободата на словото”;

Че „няма нито една държава - членка на ЕС, която да не е засегната по един или друг начин от това явление”;

Че „Европол отчита двойно увеличение през 2017 г. на лицата, задържани за крайнодесни екстремистки престъпления”.

ЕП осъди остро убийството на 77 младежи в Норвегия; убийството на Джо Кокс, член на парламента на Обединеното кралство; убийството на Клеман Мерик студент, антифашистки активист; нападението срещу Елеонора Форенца, член на ЕП, и нейният сътрудник, участвали в антифашистка демонстрация в Бари, Италия.

ЕП осъди крайнодесния екстремизъм и неофашизъм в Хърватия, Полша (движение ONR - Национален радикален лагер), Гърция („Златна зора”), Германия (терористична организация „Революция Кемниц”), Испания (фондация„Франсиско Франко” и семейството на Франко), Украйна (C14, Националните дружини „Азов” , „Десен сектор”, „Карпатска Сич”), Франция („Génération Identitaire”, „Action Française”, „Action des Forces Opérationnelles”), Норвегия („Скандинавско движение за съпротива”), Латвия (ежегодните шествия в чест на латвийските легионери, служили във „Вафен-СС”).

ЕП осъди категорично терористичните нападения, убийствата, психологическото насилие и шествията на неофашистки и неонацистки организации в държави -членки на ЕС; превръщането на фашизма в нещо нормално; тайните договорености между политически лидери, партии и правоприлагащи органи с неофашисти и неонацисти; безнаказаността на неофашистките и неонацистки групи в държави от ЕС.

ЕП припомни, че фашистката идеология винаги е свързана с посегателство срещу демокрацията; и призова ЕК и държавите членки да противодействат на разпространението на расизъм, фашизъм и ксенофобия.

ЕП призова настоятелно държавите членки ефективно да забранят неофашистките и неонацистките групи, както и всяка други фондация или асоциация, която възхвалява и величае нацизма и фашизма; да осъждат и противодействат на омаловажаването на престъпленията на нацистите, вкл. - отричането на Холокоста, както и системната дехуманизация на жертвите на нацизма в течение на редица години.

И главно – ЕП призова държавите-членки на ЕС да съсредоточат вниманието си върху превенцията чрез образованието, чрез изучаването на общата ни история, включително зверствата на нацизма през Втората световна война.

Защо? Защо ЕП се събуди от своя сън? Защото темата е маргинална? Защото е минало свършено? Фашизмът не е минало свършено. Уви! В Европа вони на неонацизъм и неофашизъм – овластен или не, институционализиран или не! Вони! Неонацизмът управлява, неонацизмът диктува правилата и пише законите уж в името на народа и националния интерес! Неонацизмът извращава историята, защото който контролира миналото, той владее бъдещето! Неонацизмът разяжда, развращава и трови общественото съзнание! Вижте Унгария, вижте Украйна! Да не изброявам. Противопоставянето „фашизъм-антифашизъм” не е история, не е минало. Това е факт от днешния ден. И от утрешния. Битката „фашизъм-антифашизъм” не е битка от вчерашния ден, а от днешния. Това не е битка за миналото, а за бъдещето.

В същото време, когато ЕП за първи път прие такъв мащабен документ срещу неонацизма и неофашизма, г-н адвокатът ни съобщава, че антифашизмът е маргинална тема. А „Мачкай, Данчо!” пише във фейсбук, че „не може да се угоди на всички”! И казва пренебрежително и високомерно: „Аз съм окей, коментирайте, дебатирайте. Интересите ми не са свързани толкова с миналото, а с настоящето и бъдещето”. И ни съобщава, че е поканен в Инициативния комитет по повод 75 години от разстрела на шестте ястребинчета. „Разбира се, че ще приема… Но не може това да ти бъде основната тема и занимание, когато държавата всеки ден се тресе от грандиозни скандали, а властта се търкаля по улицата”. Скандалите са грандиозни, властта може и да се търкаля, където си иска (ах, как съблазнително ухае властта!), но битката за истината, историята и паметта е по-важна от всякоя власт.

На кого, прочее, „Мачкай, Данчо!” угажда с текста на Гайдарски?! Вестник ДУМА никога не е угаждал на когото и да било!

***

Послепис: Заради една снимка, на която Кирил Добрев се разпозна сред младежи от БСП и ГЕРБ, които се обучават заедно в един незаконен частен институт, беше произведен див скандал. Вестник ДУМА беше обвинен в антипартийна дейност и след два месеца, без никакви аргументи, ИБ изхвърли главния редактор Таня Джаджева. Какво ще последва сега, когато под мъдрото ръководство на „Мачкай, Данчо!” ДУМА публикува програмен текст с презрителното твърдение „антифашизмът е маргинална тема”? Това не е провокацийка за марихуаната, та да се ръфат 20-30 фейсбукари, а „Мачкай, Данчо!” да се самооблъщава, че умножил читателската аудитория. Това е грандиозна провокация не само срещу БСП, а срещу истината. Единственият отговор гласи: самолета и в Лондон, оттам –в градчето Bognor Regis. И без друго „Мачкай, Данчо!” се жалва на свой приятел: „Липсва ми Англия, завиждам ти, че си още там”. А какво ще направят Корнелия и Киро, които лично натресоха на ДУМА този несъстоятелен персонаж, оставям на тяхната съвест. Ако я имат. 

Сподели:
Напиши коментар »
(62)
1
До като Радев изкара и вторият си мандат тя ще управлява България. Най добре е тези от ПИК да започват да свикват. Имат време до май - 2019 г. Ще свикнат, къде на xyя ми ще ходят.
2
и като се събуди-краката ти отвити,нали?!
3
Товарищи червенотиквени ,га глсувахте за Курнела ( за Председател на БСП ) що не рИвахте ,що не си мислехте с главите , ами не ... с партините субсидии ,зер не знаехте ,че Нинова е кадър на Иван Костов ,не знехте ,че е мафиотка и крадла ,че е изгонена (от вашия СерГЕЙ) заради корупция ,зер не знаехте ,че е специалистка по фалити ,банкрути и оглозгване на предприятия ,зер не знаехте ,че е "велика" приватизаторка ,зер не знаехте ,че е подла ,подмолна ,интриганка ,паталогична лъжкиня и мошеничка ???!!! - Знаехте ,нали ?! Е ,след като сте знели ,сега няма защо да рИвете ,докато не приключи с БСП - Курнела ,няма да миряса !
4
До др.1 Другаря ти радеф така се окъка, че ще е чудо, ако изкара и този си мандат. Напомня ми за един преподавател от университета, който се дразнеше когато говорим по време на лекции, но един път направо задмина себе си със забележка. Каза : "Всеки път като си отворя устата и чувам гласа на някои простак." Невероятно съвпадение със ситуацията в момента, клепоухчо като си отвори устата. А ти за втория мандат ходи да питаш оня мармот , дето в рекламите опаковаше шоколади в станиол. Да не забравиш да доложиш после какво ти е казал !
5
Нед..ко, излеш довечера на Дондуков за да те обладае народната любов. Ти си единствения защитник /заедно с Ивето/на Винкела и Шкембе Войвода
6
Нед..ко, излеш довечера на Дондуков за да те обладае народната любов. Ти си единствения защитник /заедно с Ивето/на Винкела и Шкембе Войвода
7
Щом ПТЕРОДАКТИЛА - Велислафа е захапал ПАЧАТА Курнела Сланинова , ще има Революция в Червените редици на БСП =ДЕБИЛИТЕ ! Ура Другари , да се готви и Кутюф ПутюФ , Лудото Ленче , ТаШко милиционера и подобни Червени МИЛИОНЕРИ !
8
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
9
Няма ли днес инспекции на водопроводи и мантинели? Няма ли оръсване с благото на властта на мизезерията на народа? Няма ли доброплодно да се дадат пари на гьолища и руини в името на ГЕРБ? Нима всемогъщият си е взел почивка?
10
ли цървените да се ръфат, значи България ще се оправи... За какви антифашисти бръщолеви тази с плетения преди 30 години пуловер? Какво общо имат антифашистите в сегашна България? И въобще има ли такива в ръководството на БСП? Или само ламтящи за власт и пари айдуци? А това, че същите тези "антифашисти" избиха хиляди, окървавиха страната и десетки години водиха народа към НИЩОТО? Къде доведоха страната тези "антифашисти"? Огромната част от тях бяха неграмотни гегаджии, които можеха да плячкосват мандри, да убиват и палят...После с втори-трети клас образование управляваха заводи, АПК, станаха дипломати, генерали...Това бяха нашите антифашисти, уважаема!!!
11
За народа е важно да разбере, че Дърева си дръгне... косми ческия талант. Дърева е недоволна, закривайте БСП!
12
Дър'тата болшевишка вещ'ица нап'сува малко по младата такава, а на мен ми е през долоподписания и за двете вещ'ици и за измисления им журнал!
13
https://informatortv.wordpress.com
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Тиквопитека е страхлив, достатъчно е пет човека да изтопуркат под прозореца му и ще напълни гащите. Виждали сте да прави това , нали ? Фатмакпитека на два пъти публично е признавал , че е простак. В последните 10 години Шербетпитека от Банкя успя да опростачи над 1 млн. глави , като ги направи двукопитни, вижте пост. № 4. В същият период Мутропитека направи стръганаци 81 % от населението. От 1-ви януари животът поскъпва с 33 %. Протестиращите срещу цените на горивата вече искат оставката на цялото правителство. Цели региони всеки момент ще скочат срещу Суджукпитека. Моля държавните служители, които в момента четат коментарът ми на служебните компютри да обърнат внимание на този цитат и да разберат за кой гласуват. Ето какво отговаря Херакопитека на въпрос - ще опита ли да помогне на Симеон Втори, да върне част от имотите си: "Аз вечерАх със царо и му казАх да оди да се опрай с ония ора, че са решили да му вземат имотите." Този тъпанар направи страната ни за посмешище пред света.
16
Дърева е мръсна комунистическа свиня, която през целия си живот е била на издръжка от народа като червен престъпник в журналистиката.
17
Дърева изобщо не ти е до "Дума"..... а до Корни...ама нема да ви се даде! Бъдете сигурни и пишещи подобни щуротии още повече карате хората да я харесват.
18
Музика за ушите ми! Двете вещици се сядоха.
19
Тая червена патка не разбра ли че Импексовата барсала е троянския кон на Мавъра, и нейната задача е да отмъсти на БСПдирастите, че унищожиха СДС и сега ще получат заслуженото си. Браво на Мавъра, ще има и паметник за Импексовата миризлива курабия. А тая гнусотия, нека се окъпе най напред, и тогава да спасява крадливите БСПеерасти от самите себе си. В се ми е тая кой ще води шайката на тая вредна за държавата престъпна група, обирала народа Си повече от 70 години. Дали ще е СС Момата или Импексовата барсала все тая.. Поне Импекса ще се опита да я унищожи един път за винаги, заедно със Шербета от Блатото, и да се роди едно истинско ляво, от което държавата има нужда, но не пълно с комунисти милионери..
20
ГЛАСОВЕТЕ ЗА БСП БЯХА ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ОТ ТИЯ ЗА ГЕРБ, ОБАЧЕ ИЗМРЯХА! КУРНЕЛА СЕ ЗАБЪРЗА ЗА ИЗБОРИ, ЩОТО ДОГОДИНА НЕ СЕ ЗНАЕ. БОЙКО САМО РАЗДАВА ПАРИ. ПО 1000 ЛВ. НА МАЙКИТЕ? ПО 200 НА УЧИТЕЛИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ, ПО 100 НА АДМИНИСТРАЦИЯТА, ПО 20 НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ТОВА ВСЕКИ МЕСЕЦ! А БСП ДА ДАДАТ ЕДНОКРАТНО ПО ДВЕ КИФТЕТА?
21
И това доживях ме помак президент
22
бившите и днешните фашисти.Да живее геройчната БКП ,да живее СССР.Смърт на всички десници,съвременните фашисти по всички земни кълбета.Дерзай другарко Драгойчева,пардон Дърлева.
23
За съжаление Дърева този път е права. Курнелия ще съсипе ПС П, тъй както Костов съсипа СДС. Та нали е негова ученичка.b
24
отговор на коментар
Poserko !
25
Психясъл си!
26
Дотук от изписалите се, никой не е схванал интригата. Но няма да ви я обяснявам. Направете връзката сами, ако се смятате за добре осведомени, вместо да се гледате образите си в кривото огледало, трол4ета. Дърева ви се подиграва от гардероба и подрънква кокъли. Ама защо? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
27
До - 15 . Измий си зурлата червена свиньо . Тикво-питеци са майка ти ( урва ) и баща ти които са те създали . Колко ли сиромашки кожи си смъкнал червена жабо - крастава , до като си работил в някоя топла канцелария . Такива като теб ги знаем и им казваме , че са долни комунистически Тиквопитеци
28
отново на власт коалицията на мафията : БСП/комунисти/ и ДПС/терористичната етническа организация"Турска ръка"/
29
" Послепис---за голямата лъжа която др.Велислава написа" Незаконен частен институт" Разбрах че всичко което пише е ЛЪЖА.Една старица закъсала за ПАРИ.Идва зима и пуловерите без които неможе!
30
СМРАД ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
БСП трябва да се обновява с млади, съвременни хора, с нови виждания за ролята на партията, с курс към западната социалдемокрация. Противопоставянето на това е знак на късогледство. БСП трябва да стане реален конкурент за властта и да не дава повод да се внушава на народа, че властта няма друга алтернатива освен ГЕРБ.
33
ДРУГАРЮ, ТИ НЕЩО СЪВСЕМ ГИ ОГЕЛПИ НЕЩАТА. ТИ НА ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ НА ПОЗИТАНО ЛИ СИ, НА КОМСОМОЛСКИ ИНСТРУКТАЖ ЛИ СИ, НА БУЗЛУДЖАНСКО СТАДНО БЛЕЕНЕ ЛИ СИ, ИЛИ ПРОСТО, ЕЙ ТАКА, БЛЕЕШ СИ ? БЛЕЙ СИ БЛЕЙЧО НЕДОБЛЯЕЛ СЕ !
34
ДЪРЕВА ТИ ДОТАМ ЛИ Я ДОКАРА!!!! ДА ВИКАШ ЗА ГРОБ !!!!!!СЪЖАЛЯВАМ БЕШЕ ЧОВЕК!!!!
35
Дърева не е права ,че (пред частицата за бъдещо време винаги се пище запетая) евреите са хора!! Мачкай Данчо след марихуаната, трябва да напище нещо във възхвала на Хамас, за да повярваме, че новата партийна линия е последователна. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
36
отговор на коментар
МАЙ ЧЕ ТИ СИ ТИКВОПИТЕКА,МУТРО!БОРИСОВ ЕУВАЖАВАН НАВСЪДЕ,А ПОТНИКА И ИМПЕКСОВАТА БРАНТИЯ СА САМО ОСМИВАНИ.ТО НЕ БЯХА ГРИПЕНИ,ГЮВЕНДИИ,СЕЛСКИ МУШМОРОЧКИ-СОЦИОПАТКИ,ОГРАБИЛИ С ПОЛОВИЯ СИ ОРГАН МИЛИОНИ,НИНОВА,ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!
37
Дърева вони като дуловската Деса и си е травестит.
38
Макар и дълги години на комунистическо, уж журналистическия клон, госпожица Дърева няма капацитет да напише всичкото това! Веднаж писах, че всичко такова се твори в апартамента на Анжел Вагенщайн, на ул.Московска, зад Двореца, придобит по идеалистически причини. Писанията са притоплена манджа. Имало десетки хиляди убити от фашистите ( вече не казват - монархо-фашистите, ясно защо), но не е ясно, защо пожалиха терориста Вагенщайн. Ако го съдеше "най справедливия" комунистически съд, нямаше сега да има и спомен за него. На всички ни, които сме на възраст, е ясно: Старостта е сенилност И ИЗИСКВА СМИРЕНИЕ! Престанете да се изявявате с тъпотии! И веднаж за винаги разберете (ако можете), че национал-социализма не е измислен в Германия от Хитлер - измислен е от Ленин, който пише: Комунизмът, разбирай социализма, може да победи в една отделно взета страна! Така игнорира постулатите на т.н. Диамат и диалектическото развитие на обществата и създава "националкомунизма" (националсоциализма). Всъщност, спирам, защото Sapientior sat! Дърева не е такава, но Джекито да се замисли...…..
39
Защо дърт Трендафиле продължаваш да се месиш и да осакатяваш живота на по-младите българи? Какво право имаш ти, сенилен престарял дъртак, да се изявяваш с твоите мухлясали и отречени идеи и да даваш тон на обществото. Седни си на стола и си топни краката в легена и си залепи тиксо на устата! Всички вие дето вече "сте на възраст", вие окепазихте и прогонихте в емиграция всичко читаво от България и я превърнахте в идеологическа територия! В "миришещо блато" каза някой от елита, пфууу..
40
Не е толко стар и мухлясъл да е връсник на Вагещайн, щом е пропуснал да прочете за зблъсъка между Сталин и Троцки. Старите се интересуваха и четяха. Този е гербаджищки трол, чифутска сволоч. Като кументатора Яко от форума.
41
А иначе, и Мусолини и Ататюрк се учеха от Ленин, от кой друг, но не си научиха урока докрай. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!
42
Другари , никой ли не разбра колко е вредна за партията "др. Г-жа , Импексова , лъжата!
43
Я си заври зурлата в калта бе свиньо миризлива !!!
44
отговор на коментар
Толкова си тъп, че не заслужаваш отговор, но го пиша за другите. Мухлясала е твоята комунистическа същност, както и писанията на Дърева и компания. Територия, като понятие, не може да бъде идеологическа! Идеологически натрапена беше т.н. комунистическа власт, докарала ни до пропаст и в материално и в духовно отношение. За това се спасиха много хора в чужбина, защото няма отърване от вас, от лъжекомунистите и от Държавна сигурност. А на този, от"елита" (ха ха ха)който говори за блато, да му напомним приказката за папуняка (вид птица), на който му миришел задника, а той си сменял гнездото, че му миришело.
45
Отива ти.Повторения,синоними.Старчески стил.Дъртак,олигофрен,дебил,циклофреник,изтерясал,изкуфял,деменциозен...Мързи ме да отварям речника за синоними.Има още сигурно, а той ти е под ръка да си плещиш дивотиите.Що съм прочел от тебе, се е същия стил.Да е по-точковато , демек, да ги затапиш.Злобно и застаряващо моме, направи си вечер един чай, замий се.Отнася за тебе, тва по-горе.
46
Кога тази дъртофелница Дърева е била журналистка? Навремето се редеше с часове на опашка пред касата на в.”Работничесо дело”, днешната „Дума”, за да вземе някое и друго мизерно хонорарче, за да не умре от глад и да има за някоя и друга цигарка. Другарко, комунистите никога не са били лява партия, а клон на руска комунистическа терористична организация. В България никога не е имало фашисти, за да има антифашисти. По-голям скелет от теб няма и по-големи терористи от комунистите няма. Вие комунистите сте убийци, крадци или с една дума пладнешки разбойници. Не аз, а твоята мила партия създаде милиционерските групировки ВИС, СИК, ТИМ, които ограбиха хората и натъпкаха джобовете на руснаците. Вие богоизбраните комунисти станахте милионери. Не са вредни отношенията с Русия, а са вредни отношенията с приматите от Кремъл. Никой не ви иска комунизма, освен такива скелети като теб, защото само такива скелети като теб плачат за мизерните хонорарчета, с които преживяхте. Украйна е самостоятелна държава и иска като нас да върви към цивилизованият свят, а не към примитивна Русия. Драскала си, драскала си от гняв пасквилчето си, защото ти спряха кранчето, откъдето цицаше по малко, колкото да не умреш от глад. Не те направиха милионерка, понеже не ставаш за такава.
47
Така де, олигархинята... ако не пущеще цигарки, да е станала милионерка. Също като Андрей Слабаков, щуреят на Иван-Прасимир Тескеревойвода, който със жена си рекламираше матраците дормео при Тройната коалиция. Хеликоптер щеше да си купи и да си го държи на покрива в Бояна. Впрочем, изключително бездарни режисьор и актриса, пълни позьори и комплексари и за капак един прост като гъбено семе щкембевойвода, недоучил историк и търговец на тескерета не може да се нарича патриот, ако шурей му е женен за еврейка. Адолф Хитлер мрази евреите! Същото и за разпространителя на пелераско корно, черкезинът Балевски! Само в Англия и Холандия можеш да бъдещ националист и пелерас. Щото им е либерална традицията! Другото е връзки и пак връзки и яко рамо от ДС. Сега сърбаме попарата на тия одговорни другари! ДА!!!!!
48
Фашизмът е специалитет на Дуче- Бенито Мусолини и никъде другаде по света не е имало фашизъм, освен в Италия. За сведение на комунистическите малоумници в България никога не е имало фашизъм- по това време в България има парламентарна монархия с парламент и множество политически партии, представени в него /комунистите са обявени извън закона, защото са терористи, убийци и руски шпиони/. При руската окупация всеки, който бе против кремълските тирани, бе наричан от тях "фашист". Това определение "фашист" и сега се използва от комунистическите папагали за всеки грамотен българин, който е против руските колонизатори и техните лакеи в България.
49
Абе то да си гърмотен не е достатъчно, требва и убразувание и минимом колтура, макар управляващите от ГРОБ и подлозите им от недействителната им малка коалиция да са полугърмотни до четвъртгръмотни и питеци, които не умеят да боравят с нощ и вилица... Пфффф...ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!!!!!!!!!!!
50
48) Споменаваш всуе името на Дучето, а? Немало фашизъм у България? А аз какво съм тогава, лукова глава? Аз тебе ,че те збарам и ,че те эбам у газъ пред децата на некоя децка площадка да гледат, да се учат как се бие пеееерас!!!!!
51
е любителка на рязани депесарски чепове
52
Същата нетърпимост се беше образувала и към Стани-шеф малко преди да го натирят. Сега с тази. Ми то става традиция. Следва Кирчо-и с него ще е така. И така до края на света. А електората плаща ли плаща.
53
До №1- гладна кокошка просо сънува
54
Новият главен редактор на в-к Дума, спуснат без конкурс, не ли е малко джендър, а ?! И фен на Истанбулската конвенция?
55
Дърева одъртяла.Приятелката на селския философ Ж.Желев, избран за президент от А.Луканов.Та приятелят й Желю каза, че по-лоши от фашистите са комунистите! Как тогава мълчеше, а сега плюеш!
56
за дума и дърева, че ни занимавате с курнелини вълнения!
57
Имам много мощен оргазъм.
58
Толкова неверни тези в този материал..., че ми се плаче! Ама, тя си вярва! Това сигурно е антифашизъм????
59
Само да припомня що е фашизъм. "Фашизмът е най - агресивната и реакционна част на промишленият и финансов капитал." Йохим Петцолд - концлагерист от "Аушвиц",по чудо оцелял.Германски историк. Сега да припомня в чии ръце са и промишленият и финансовият капитал. Ами в ръцете на същите тези другари,някогашни комунисти,дето ни дърдореха приспивно за единний и светлий комунизъм.Ама пусто.Той взе,че не дойде.Те обаче останаха.
60
Колко са обркани другарите.Чугунените глави се борят против фашисти. Шайката на Курнела ударно приватизира и се опитва да събере около себе си незаконно забогателите олигарси, психодесни лумпени, зелени рекетьори и всякаква безработна сган само седна цел - да свали ГЕРБ, за да могат отново да крадат. И всичко това другарите го правят под маската на загриженост за пенсионери, социално слаби, майки на деца с увреждания и пр. А когато бяха на власт???Какво направиха?Окрадоха банкие.Фалираха КТБ.Докараха народа до просешка тояга. Това могат другарите.Те могат само да крадат.
61
отговор на коментар
Тъпако!,Ти си идиот,но още не го знаеш !Казвам ти го за да можеш донякъде да се осведомиш за своята идиотщина.Не ми вярваш разбира се,но хората около теб сигурно го знаят.
62
Другарко Дърева,но КАКВО Ви стана,ей така ,ИЗВЕДНЪЖ? Да не би пък ,НАИСТИНА "чорапът" да е тръгнал да се РАЗПЛИТА от някой край? Вашата МИСИЯ каква е,да НЕ допуснете това да се случи ли? Ако е така,кажете го НАПРАВО,БЕЗ ЗАОБИКАЛКИ,ако имате СМЕЛОСТ разбира се!!! Ако не можете да го СТОРИТЕ,то за много хора ще си останете "журналистката" с ПУЛОВЕРЧЕТО и НИЩО ПОВЕЧЕ!!! А,иде,иде,иде ВРЕМЕ за ЖЕТВА другарко Дърева,другарко Дърева,другарко Дърева!!! НАРОДЕ????
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
преди 55 минути
Травми налегнаха ЦСКА
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 8157
архив

Петелът надникна в курника, видя новите кокошки и трътки го побиха.

няма нови новини
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
сега
2550
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов доволен от визитата си в Йордания: За няколко часа свършихме работа за три дни (ОБНОВЕНА)
x
ПЕТКОВДЕН Е: Честваме една от най-обичаните и почитани светици в България, а тези 10 имена трябва да почерпят
x