Вход
София
Времето в София 0 o C

Убийците на страстта в спалнята - разкарайте ги и сексуалният ви живот ще се възроди

Убийците на страстта в спалнята - разкарайте ги и сексуалният ви живот ще се възроди

на 27.10.2020
13766
0
Убийците на страстта в спалнята - разкарайте ги и сексуалният ви живот ще се възроди
Автор: ПИК
27.10.2020
0
13766

Ако напоследък сте забелязали, че нещо в интимните отношения с партньора ви куца, може би "виновник" за това е собствената ви спалня! Оказва се, че често допускаме там неща, които буквално убиват желанието за секс между партньорите.

Учените публикуваха необичаен списък с всички онези неща , които ги има в спалните на повечето хора, а те дори не подозират за пагубното им влияние върху секса . Както се оказва, всички тези неща могат да имат много отрицателно въздействие върху интимния живот, който се случва между стените тези стаи.

Експерти съветват така да бъде организирана подредбата на съпружеската спалня, че в нея да има максимум пространство и въздух и минимум всякакви натурии, пише изданието "ОаНюз", цитирано "ЗаЖената".

Според психолозите "празната" обстановка, насърчава партньорите да се стремят един към друг, към сближаване, тъй като вниманието неволно се фокусира върху най-близкия обект.

Експертите наричат живите растения "сексуални убийци" в спалнята. Растенията отделят летливи вещества, които, дори да имат приятен аромат, въздействат приспивно на хормоните.

Установено е също така, че е опасно да се държи в спалнята всичко, което е напълнено с вода - декоративни фонтани, аквариуми. Успокояващото бълбукане и постоянното движение на течности оказват отрицателно въздействие върху сексуалната възбуда.

Следват всякакви джаджи като: телефони, телевизори, лаптопи. В спалнята електронните устройства изобщо нямат място - те привличат твърде много внимание, а светлината от екраните им буквално зомбира мозъка.

Освен това експертите препоръчват да не се претрупва спалнята с всякакви джунджурии - статуетки, сувенири, картини и др. Малките предмети перфектно натрупват прах, в който може да има много токсини и замърсители от околната среда, които влияят на производството на хормони в тялото.

Хаосът от всякакви разхвърляни дрехи и постелки в спалнята също имат депресиращо въздействие върху либидото. Този безпорядък допълнително разсейва вниманието, провокира тежки емоции и предизвиква само едно желание - да бъде сменена обстановката. По същата причина в спалнята не бива да има библиотеки и бюра с множество книги и списания.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20241
архив

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”. 

x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов: Не искам да чувам за проблеми със заплащането на медиците от първа линия (ВИДЕО)
x
Проучване установи - колко време е нужно, за да се влюбите
x