Уволниха шофьора на линейка, "облъчил" с чалга пациент

Региони

Уволниха шофьора на линейка, "облъчил" с чалга пациент

16458
на 13.01.2020
Уволниха шофьора на линейка, облъчил с чалга пациент
Автор:   ПИК

Шофьор на линейка от Пловдив е уволнен от работа, след като пусна чалга на болен пациент. Клипът с изпълнението на музикалното желание много бързо набра популярност в интернет.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Нашият бивш колега е изпълнявал желание на пациента. Искал е Петьо да му пусне музика, за да му бъде по-весело. Но нашата работа е първо да се съобразяваме със здравословното състояние на пациентите, с духа на Хипократовата клетва, и с желанията им", обясни Ивелина Маникатова, представител на фирмата за частни линейки, чиито бивш служител е Петьо.

След като видеото стига до ръководството на компанията, младият шофьор е уволнен. Ден след това близките на пациента дошли в офиса ѝ и поискали Петьо да бъде върнат на работа, като обяснили, че той просто е изпълнил желанието на техния роднина.

"Петьо е много добро момче. Изпълнявали сме много транспорти с него, но досега е нямало такива изпълнения. Никога не съм го виждал да пее в линейката", сподели д-р Мусави.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за Турски поток: Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ за "Турски поток": Когато Асен Василев сложи 20 лева такса на мегаватчас за руския газ, този проект беше прекрасен! Сега е много лош (ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК