УДАРЕН АНАЛИЗ: Тръмп ще спечели двойно повече поддръжници

Америка

УДАРЕН АНАЛИЗ: Тръмп ще спечели двойно повече поддръжници

49365
на 01.06.2024
УДАРЕН АНАЛИЗ: Тръмп ще спечели двойно повече поддръжници
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тръмп напълни джоба с “кеш” за една нощ и каза лозунга, с който ще спечели изборите: “Щом се случи на мен и вие не сте застраховани от репресията на полуделите либерали! Сега идват за мен, после ще дойдат и за вас…!” И така нататък…Колкото и подръжници да загуби от присъдата си, двойно повече ще спечели от тези, които се страхуват от Машината за репресии на Байдън. Тезите на малкия Сорос, че трябва да повтарят като папагали, че “Тръмп бил осъден престъпник” е само за малоумни жълтопаветници като нашите ПеПета. Ето разликите:
За разлика от техните Кирчо и Кокорчо, Тръмп е платил на порнозвездата с нежно име на тайфун Сторми от собствения си дълбок джоб в собствения си хотел Тръмп Тауър и със собствения си самолет Air Trump, а не я водил на парапета на разноски на Българската Банка за Развитие и с държавния самолет в Хаят Солун, както Киро Простото водеше Лена!
При това чичо Дончо е шпорил звездата без предпазни средства, както се разбра в процеса, и затова не се чудете, ако и нашенските парапетаджии са били негови бледи имитатори, та сега бутат количката.

препоръчано

Николай Бареков, фейсбук

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК