Ударната група на самолетоносача „Нимиц“започна мащабни учения с Япония и Индия

Америка

Ударната група на самолетоносача „Нимиц“започна мащабни учения с Япония и Индия

9805
на 12.07.2017
Ударната група на самолетоносача „Нимиц“започна мащабни учения с Япония и Индия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ударната група на американски самолетоносач започна мащабни учения с Индия и Япония, предава Reuters.
Учението ще помогне на трите страни да се справят с морските заплахи в Азиатско-Тихоокеанския регион.

препоръчано

Годишните учения са наречени „Малабар“ и се провеждат в Индия. Те са най-големите след като САЩ и Индия започнаха да провеждат съвместни учения през 1992 г. към, които по-късно е включена и Япония.

„Малабар 2017 е най-новото от серия учения, които нараснаха като мащаб и сложност през последните години, за да отговорят на вариацията от споделени заплахи за морската сигурност в Тихия океан“, заявиха от американското командване за Тихия океан.

В ученията участват американският самолетоносач „Нимиц“, единственият самолетоносач на Индия „Викрамадития“, както и японският хеликоптероносач „Изумо“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК