УДАР: Задържаха мъж с над 200 кила амфети

Темида

УДАР: Задържаха мъж с над 200 кила амфети

5961
на 12.11.2021
УДАР: Задържаха мъж с над 200 кила амфети
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Задържан от полицията с 202 кг. амфетамини мъж остава в ареста за 72 часа, съобщанат от Окръжната прокуратура във Велико Търново.

препоръчано

Досъдебното производство е образувано на 11 ноември, че на същата дата без надлежно разрешително по Закона за контрол на наркотичните вещества и прекурсорите, в лек автомобил били държани с цел разпространение високо рискови наркотични вещества - амфетамин.

Извършени са неотложни следствени действия – претърсвания, разпити и са назначени експертизи, обясняват още от държавното обвинение. В хода на разследването в качеството на обвиняем е привлечен 27-годишен мъж.

Държаните наркотици са в особено големи размери - 202 кг. амфетамин, на стойност около 6 милиона лева и канабис на приблизителна стойност около 900 лева.

С постановление на наблюдаващ прокурор, лицето е задържано за срок до 72 часа, като предстои внасяне на искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража“ в Окръжен съд – Велико Търново.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 16 май - Скорпионите са във върховата си форма, Водолеите да не се вживяват в личните си проблеми САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 16 май - Скорпионите са във върховата си форма, Водолеите да не се вживяват в личните си проблеми
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Цветанка Андреева: ППДБ ще се разпаднат, ако са четвърти на изборите! Кампанията е решаваща за... (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Цветанка Андреева: ППДБ ще се разпаднат, ако са четвърти на изборите! Кампанията е решаваща за... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК