Вход
София
Времето в София 28 o C

УДАР! Маргарита Попова разкри опасностите от ратификацията на Истанбулската конвенция: Защитава правата на всички с психополови различия

УДАР! Маргарита Попова разкри опасностите от ратификацията на Истанбулската конвенция: Защитава правата на всички с психополови различия

на 14.01.2018
50391
28
УДАР! Маргарита Попова разкри опасностите от ратификацията на Истанбулската конвенция: Защитава правата на всички с психополови различия
Автор: ПИК
14.01.2018
28
50391

"Ще бъде голям грях да натиснем копчето за Истанбулската конвенция, и след това да започнем да се караме какво точно сме подписали", това заяви в студиото на БНТ вицепрезидентът (2012- 2017) Маргарита Попова. 

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Истанбулската конвенция разцепи БСП (ОБНОВЕНА)

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Истанбулската конвенция разцепи БСП (ОБНОВЕНА)

Инфарктен пленум изкараха днес социалистите. След 5 часа...

на 13.01.2018

„Конвенцията поставяа много сложни въпроси, които трябва да бъда комуникирани както трябва. Ще бъде голяма грешка утре или вдруги ден парламентът да се събере и депутатите да натиснат копчетата под натиск, или заради обещания, заради знания или незнания, заради криворазбрани някакви страсти или пък заради лични очаквания - ние да ратифираме конвенциата и след това да почнем да се караме каквот точно сме ратифицирали”, посочи Попова

Тя подерта, че Конвенциятта защитава всички права на психополово различните, че ще доведе до съществени изменения на българското законодателство, което в крайна сметка ще предизвика и промяна в Конституцията.

„Да видим какво ни казва тази конвенция? Трябва ясно да се каже, че тя защитава жените от насилие, защитава жертвите от домашно насилие, но в обхвата на тази конвенция влизат и хора, които се разделят на мъж и жена по биологичен признак, наред с хората с психополови развития и с различни особености на пола, което е нещо различно от биологичния пол. А за това нещо в нашето общество дебат не се е сътоял”, заяви Маргарита Попова.

Тя подчерта, че Истанбулската конвенция фактически защитава правата на всички с психополови различия, което се крие от нашето общество.

„Да твърдиш, че тази група от обществото, които имат такива особености като различно социално развитие, че не са защитени от тази Конвенция, това е или неграмотност, или липса на прочит на Конвенцияата или страх да излезеш пред българсското общество и да кажеш, че тази Конвенция защитава и тази част от нашето общество”, заяви тя

Депутат от ГЕРБ обяви дали ще подкрепи Истанбулската конвенция

Депутат от ГЕРБ обяви дали ще подкрепи Истанбулската конвенция

Да, аз ще гласувам за Истанбулската конвенция, защото тя...

на 13.01.2018

Попова нарече "глупост" внушенията, които се правят от наши министри, че ратификацията на Конвенцията няма да доведе до промяна на основния закон в България.

Попова разказа до какви изменения в живота ни ще доведе ратификацията на Истанбулската конвенция.

Сподели:
Напиши коментар »
(28)
1
ТОЗИ ПЪТ Е ПРАВА!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
От тази мухлясала кукундела, друго не може да се очаква......пълно недоразумение беше, че пет години се подвизава на "Дондуков" 2............
4
Марги е шастливка Няма и представа че у нас работа и таботни места дава единствено и само ДПСто. боце така го направи, заради отхвърлените мигранти.
5
А за сметките и в чии банки , на зет си мълчи - не било удобно да пита и не знаяла.....
6
напълно е права,но тиквата послушна Не му пука
7
Коментарът ми ще бъде в стила на русокоските от ПИК и шефката им Мастагаркона, Маргарита Попова попиля Бойко Борисов, а този път и приятеля му гейчо от Брюксел, който спешно долетя за да командва партията си, но това не е ГЕРБ, които знаят кой ги командва и как да изпълнят онази команда за бузките.
8
Хората с психополови различия трябва да се избиват ли ? Какво предлага Марга ? Кучетата имат права а живи хора да нямат ?
9
Станишев им го разясни просто.Липсата на езикови знания е голям проблем,като не знаят английски така .Ако бяхме в Евразия щеше да е лесно за дъртите и трудно за младите.
10
ОБРАЗЕЦ НА ПРЕДАТЕЛ Е МАРГАРИТА ПОПОВА. ТЯ ИГРАЕ СПОРЕД ТОВА КАКВА ПОЛЗА ЩЕ ИМА ОТ НЕЙНОТО СТАНОВИЩЕ; НЯМА МОРАЛ , НЯМА ЧЕСТНОСТ И НЯМА ДА ИМА ПОСТОЯНСТВО В НЕЯ.
11
пеерасите и траверсите от ГРОП налазиха коментарите. Сега колко лиги ще отделят за да защитават ВОЖДА ШОГУН ТИК-ВА-KYЙ.Червения дядо, rossi, SPS и още иди0ти дори планират да си направят групово сепуку след като любимия им Шогун бъде изритан от властта.
12
ГАНЬО !....У ИЗОЛАЦИЯ СИ !....ТУРЕН СИ У НАИЛОН !....И....СИ ЗААБРАВЕН !.....ПЛАШТШ ТАКСИ САМУ НА ГЕИОВЕТЕ У БРУСЕЛ И ТООЛКУ....НИКОИ НЕ ТА ИБЕ ЗА ДААРЖАВА НАРОД ИЛИ ТАМ КВО СИ !.....А НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ТУСКА Е РААЗБИРАЛ КВО Е ЧЕЛ КУГА НЕ ГУ Е ПИСАЛ ТОИ ?....БРУСЕЛ Е ВЕЛИК У ЛИЦЕМЕРИЕТО !....БЕЛГИЯ Е ЛИЦЕМЕРНА ОШТИ ОТ СРЕДНУВЕКОВИЕТО !....НАЧИ ?....МА КЪФ БРУСЕЛ КУГА ТАМ Е МОЛЕНБЕК !....
13
И в библията е казано съюза може да бъде само между мъж и жена! Останалите ако искат да живеят и с животни,но както мъж и мъж така и жена и жена е отклонение от нормата и няма защо да ни се натрапва! А трети пол няма има хемафродити такива е имало и преди 1989г ,но това също е отклонение от нормалното и е излишно да им се пишат в закони случайте нека си живеят,но не бива да ни се натрапват на 95% останали хора
14
който обществотл му е криво, да ходи в държава където му е право, белгия, сащ, швеция свят голям, има държава за всеки из род
15
Ало траверсата Спартакус още ли Не може да разбере,Че със тези крокодилски сълзи не може нищо да направи,От КОЙ пол си ТЪЙ товарищ защо не напишеш та всички да разберем иначе те прииначаваме към ТРЕТИЯТ СърГейов пол и си Вторият член във гащите който гледа само геврека,а тъй товарищ няма да правиш сепуко,че ще умеришеш площада на клозетна миризма която се носи след всеки твой коментар а ЩЕ ТИ НАПРАВИМ МУЗЕЙ до НДК та всички Чужденци да питат КОЙ Е ТОЗИ ЗВЯР,бъди спокоен ще го направим за отрицателно време както на Г.Димотров......и ще има време ДА ТИ СЕ НАГЛЕДАТ......
16
нека третополовите и герб си представят как би изглеждала държава само от третия пол? тя не може да съществува и 5 дни! защото на шестия или ще се самоизтрепят ченищо не върви или ще ги превземе съседа защото нямат армия.. и ще ги изтрепят. извода е такива хора са паразити които искат да убият гостоприемника.... не трябва да им се дава гласност ще трябва да се съобразяват с останалите 99 процента
17
искат да легитимират психо болните с нормалните. Гей парадите го показват и натрапват на мнозинството, че все едно е виновно за това, че е нормално. Извратено нали, но пък реално.
18
imali oshte misleshti xora v bg kakvo pravite s morala na xristianite za semeistvoto tatko gosho shte doide na roditelska sreshta kak da obesnia na decata si zapadnite izvrashtenia
19
Браво! Жена с топки. Както и Корнелия. За разлика от много послушни уж-мъже.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Дава се право на НПО-тата да снасят в съда искове свързани с пола.Не ви ли стигат Къневци и Томабелевци? Попова е юристка.Станишев какъв е?
22
Браво! Тази жена даже е работила няколко години с такъв психотретополов! Знае за каква опасност става въпрос!
23
Съгласен съм с Маргарита Попова. Истамбулската конвенция озаконява геи-браковете и дава права на т.нар. РАЗЛИЧНИ ОТ Т.НАР ТРЕТИ ПОЛ.. Какви различни ,бе хора -ТА ТОВА СА ПЕДЕРАСИ И ЛЕЗБИИКИ. ТОВА МОРАЛНО ЛИ Е. НЕКА ПЕДЕРАСИТЕ ОТ ЕС СИ ПРОЧЕТАТ БИБЛИЯТА И ВНИМАТЕЛНО ДА ПОМИСЛЯТ-НЕ ГНЕВЯТ ЛИ БОГА . ДОКОГА ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ПЕРВЕРЗНИЦИ. НЕКА ПАТРИОТИТЕ СЕ ЗАЕМАТ И ЗАЕДНО С ВОЛЯ ,БСП И ЧАСТ ОТ ГЕРБ СПРАТ ИСТАМБИЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ИЛИ ЗАПИШАТ КАТО ОПЦИЯ ,ЧЕ ТЕКСТА ЗА РАЗЛИЧНИТИ И ЗА Т.НАР ТРЕТИ ПОЛ НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ. НЕКА ЛЕЗБИИКИТЕ И ПЕДЕРАСИТЕ СИ ГИ ВЗЕМЕ БРЮКСЕЛ. АКО ГЕРБЕДЖИИТЕ ГЛАСУВАТ ПОД НАТИСК ЗА КОНВЕНЦИЯТА ,НЕКА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦИТЕ И ГИ СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Неусетно стъпка по стъпка към пeдерасткото бъдеще.
26
Онова нещастно недоразумение външната министърка Екатерина Захариева вече е подписала Истанбулската конвенция преди време , сега е тръгнала по студията да ни убеждава, че нямало нищо страшно. Отдавна трябваше да я изгонят от правителството, защото в глупостта и невежествотго си утре като нищо може да подпише и пълната капитулация на държавата, ако куклододите от Вашингтон я поискат!
27
Онова нещастно недоразумение външната министърка Екатерина Захариева вече е подписала Истанбулската конвенция преди време , сега е тръгнала по студията да ни убеждава, че нямало нищо страшно. Отдавна трябваше да я изгонят от правителството, защото в глупостта и невежествотго си утре като нищо може да подпише и пълната капитулация на държавата, ако куклододите от Вашингтон я поискат!
28
За Алън Дълес 1947г, ЕТО ГИ И РЕЗУЛТАТИТЕ!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 13650
архив

Ако според хороскопа за утре ви очакват нови сексуални преживявания, не бързайте да се радвате. Може да ви извикат при шефа.

 

няма нови новини
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
сега
2577
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК: Бойко Борисов култов сред народа - стотици лафове и селфита. "Не ми трябват телевизии. Стига ми Севда TV" (УНИКАЛНО ВИДЕО)
x
Децата с по-големи сестри говорят по-добре от тези с батковци
x