УДАР ПОД КРЪСТА: Луна неволно разобличи голяма тайна за "Като две капки вода". Фолк певицата наясно с репертоара на Папи Ханс - фалшив ли е бутонът на късмета?

ГАЛЕРИЯ ШОУ

УДАР ПОД КРЪСТА: Луна неволно разобличи голяма тайна за "Като две капки вода". Фолк певицата наясно с репертоара на Папи Ханс - фалшив ли е бутонът на късмета?

79072
на 04.03.2019
УДАР ПОД КРЪСТА: Луна неволно разобличи голяма тайна за Като две капки вода. Фолк певицата наясно с репертоара на Папи Ханс - фалшив ли е бутонът на късмета?
Автор:   ПИК

Фолк певицата Луна разкри, че си е правила пластична операция. Тя е извършена преди години извън България. Какво точно си е коригирала певицата, тя отказва да сподели.

препоръчано

"Нямам силикон по себе си. Това мога да кажа", загадъчно казва блондинката. Феновете й отдавна я подозират, че има не една, а десетки интервенции по лицето. 

Дори по време на участието й във "ВИП Брадър" Луна си навлече много критики, че няма никаква мимика на лицето от прекалено много операции. Тогава тя не отговори на въпросите на съквартирантите колко пъти е лягала под ножа, пише ежедневник. Съвсем скоро образът на скандалната певица отново ще е на екран.

"Сигурна съм, че Папи Ханс ще спечели шоуто "Като две капки вода". Той ще ме имитира, ще пее моята песен "Леко, леко, леко" в новия сезон. Именно той е автор на текста на песента и я написа за мен. Няма как да не спечели с моя образ. Желая му успех", сподели ексклузивно певицата, но може и да си фантазира.

По този начин Луна, без да се усети, нанесе удар по имитаторския формат, забеляза ПИК.

Открай време се носят слухове, че т.нар "бутон на късмета" е предварително дирижиран и в предаванията се върти просто за проформа. Под сурдинка се говори, че още при подписването на договорите си участниците избират персонажите и песните, които ще имитират.  А те са съобразени с техните гласови възможности.

Сподели:
Бомба x
Седем начина за фокусиране докато работим Седем начина за фокусиране докато работим
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Бойко Рашков с нови фойерверки за Цацаров и Влади Горанов - мълчи пред медията ни за парите от Хемус (ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV: Бойко Рашков с нови фойерверки за Цацаров и Влади Горанов - мълчи пред медията ни за парите от "Хемус" (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това