УДАР: Републиканците загубиха Ню Джърси

Америка

УДАР: Републиканците загубиха Ню Джърси

9537
на 05.11.2021
УДАР: Републиканците загубиха Ню Джърси
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Републиканците в САЩ лишиха демократите от губернаторския пост във Вирджиния и загубиха на косъм аналогичната позиция в Ню Джърси.

препоръчано

Там демократът Фил Мърфи едва надделя над републиканеца Джак Чатарели, който преодоля изоставането си в сондажите с до 10 пункта с критики срещу непопулярната мярка на действащия губернатор за носене на маски от учениците.

Резултатите в щати, спечелени лесно от Байдън миналата година, поставят под въпрос крехкото мнозинство на демократите в Конгреса на междинните избори догодина, предава БНТ.

Рейтингът на държавния глава се понижи заради рястящата инфлация, бавното икономическо възстановяване, блокираното законодателство в Конгреса и последиците от американското изтегляне от Афганистан, отбелязват наблюдатели.

Самият Байдън отхвърли твърденията, че загубата във Вирджиния е присъда за неговото управление.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
ПИК TV! БСП иска спиране на преговорите с Украйна за продажбата на реакторите от Белене (ВИДЕО) ПИК TV! БСП иска спиране на преговорите с Украйна за продажбата на реакторите от "Белене" (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК