Удължиха мярката за задържането на Дуров

Европа

Удължиха мярката за задържането на Дуров

10444
на 27.08.2024
Удължиха мярката за задържането на Дуров
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мярката за задържане в ареста във Франция на Павел Дуров бе удължена до сряда, предаде Франс прес, като се позова на представител на съдебната власт.

препоръчано

Руският милиардер бе задържан, след като пристигна с частния си самолет на летище "Бурже" край Париж в събота вечерта.

Главният изпълнителен директор на "Телеграм" е обвинен в нарушения във връзка с използване на разработеното от него комуникационно приложение от организираната престъпност.

Според френското правосъдие 39-годишният Дуров по-конкретно не модерира съдържанието в "Телеграм" и не сътрудничи на разследвания, уточни БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК