Ужасът на войната! При въздушен удар в Йемен са загинали 10 души

СВЕТЪТ ДНЕС

Ужасът на войната! При въздушен удар в Йемен са загинали 10 души

4807
на 11.09.2016
Ужасът на войната! При въздушен удар в Йемен са загинали 10 души
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко десет цивилни са загинали при въздушен обстрел срещу град край столицата на Йемен Сана, предаде ТАСС.
Според източници от службите за сигурност на страната самолетите на шиитските бунтовници хути няколко пъти са бомбардирали населеното място на около 50 км. северно от столицата на страната.
От август 2014 ж. в Йемен има война между властите на страната, подкрепяни от Саудитска Арабия и хутите-шиити. През януари 2015 г. те превзеха Сана, след което президентът Абд Рабу Мансур Хади бе принуден да се премести в Аден, който е неговата временна столица. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК