УЖАСЪТ "НЕГОВАН": Излязоха нови разкрития за разфасованите трупове! Включват в издирването... домоуправители

Крими

УЖАСЪТ "НЕГОВАН": Излязоха нови разкрития за разфасованите трупове! Включват в издирването... домоуправители

360091
на 24.08.2019
УЖАСЪТ НЕГОВАН: Излязоха нови разкрития за разфасованите трупове! Включват в издирването... домоуправители
Автор:   ПИК

Домоуправител звъни на вратата и показва снимки на дрехите на двете жертви, чиито останки бяха намерени край софийското село Негован. Въпросът е дали някой близък или познат, който не се е появявал скоро , не ги е носил. Това е последното хрумване на полицията в опитите да попадне на някаква следа за бруталното двойно убийство.

препоръчано

Двете разчленени тела, завити в найлони и натъпкани в три бидона и пет чувала, бяха намерени миналия уикенд.

Направените експертизи установиха ,че убитите са възрастен мъж на 65-75 години и приблизително около 20 години по-млада жена. Те са застреляни в главата и разфасовани около три месеца по-рано и затова телата им са разложени. Направената ДНК експертиза доказа, че жертвите не са баща и дъщеря, каквата хипотеза се появи.

Полицията обаче не разполага с никаква следа, която да помогне да се разплете случая.

Засега основната версия на разследващите е, че убиецът е познавал жертвите, вероятно са били близки и роднини. Той ги е застрелял в жилище, защото труповете са били без обувки, а след като ги е разчленил с нож и брадва ги е докарал и хвърлил край водоема до Негован.

Опитите да се разкрие самоличността на убитите мъж и жена засега удря на камък. Те не отговарят на нито един случай от обявените за издирване. ДНК-то им никога не е било вкарвано в масивите на полицията, непознато е за системата. Намерен е ключ от кола френско производство, който е дубликат. Според полицията возилото е произведено между 1994 и 2002 година, но това също е търсене на игла в купа сено.

Заради безизходицата МВР публикува снимки на дрехите на жертвите, с надеждата, че някой ще разпознае по тях липсващи познати.

Това обаче също не доведе до някакви сигнали на граждани. Затова и кварталните полицаи са получили указания да обиколят домоуправителите от техните райони с молба за съдействие.

Съмненията са, че двете жертви са живели в София или областта, но акцията с участие на управителите на етажна собственост вече върви в цялата страна. Техните телефони и данни за контакт се предоставят на полицията от съответната община.

"Обади се мъж, който се представи като полицейски служител. Обясни, че има намерени два трупа на възрастен мъж и жена край София, на които не е установена самоличността", разказва пред „Монитор” домоуправителка от Шумен. "Каза, че заради това на територията на цяла България се извършва проверка и се водят разговори с всички управители на кооперации и блокове дали там, където те живеят има възрастни хора, които да липсват през последните два месеца и това да им е направило впечатление", обяснява жената.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това