Вход
София
Времето в София 8 o C

УЖАСЪТ НЕ СПИРА: Заразата уби любима учителка в Карлово

УЖАСЪТ НЕ СПИРА: Заразата уби любима учителка в Карлово

на 21.11.2020
91115
0
УЖАСЪТ НЕ СПИРА: Заразата уби любима учителка в Карлово
Автор: ПИК
21.11.2020
0
91115

Коронавирусът погуби обичана учителка в Карлово. Битката за живота си е загубила дългогодишната преподавателка от СУ “Васил Левски“ г-жа Веселка Балтова , съобщава Глас бг.

„Угасна един живот, отдаден на другите. Тя даряваше любов и усмивка на всички около себе си, заразяваше с позитивизъм и добро настроение", сподели в социалните мрежи директорът на учебното заведение Мариана Манчева.

Преди два дни директорът на ОУ "Петко Каравелов" в Асеновград Христо Андонов изгуби битката с коронавируса, а едно училище и град изгубиха един прекрасен човек и професионалист. Преподаватели от Асеновград възнамеряват да изпратят писмо до министъра на образованието и до Регионално управление на образованието – Пловдив, в което призовават да се премине изцяло на онлайн обучение. Те посочват, че образованието в електронна среда дава положителни резултати. Учителите смятат, че трябва психолози да започнат да работят не само с учениците, но и с родителите и дори с преподавателите.

Подкрепят ги преподаватели и от Пловдив.

 

Сподели:
свързани новини
ТРАГЕДИЯ: COVID-19 уби училищен директор в Асеновград ТРАГЕДИЯ: COVID-19 уби училищен директор в Асеновград
Директорът на асеновградското ОУ "Петко Каравелов" Христо...
на 20.11.2020
НЯМА КРАЙ: Коронавирусът уби 45-годишна учителка по български език и литература НЯМА КРАЙ: Коронавирусът уби 45-годишна учителка по български език и литература
Учителка на 45 години от Рудозем издъхна, след като бе...
на 20.11.2020
COVID-19 уби и майката на починалия училищен директор от Асеновград COVID-19 уби и майката на починалия училищен директор от Асеновград
COVID-19 уби и майката на починалия училищен директор от...
на 20.11.2020
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22726
архив

На едно новобрачно семейство се родило бебе два килограма. Когато техните познати обърнали внимание, че бебето е малко, майката (невинно)казала:- Ама какво искате? Ние сме женени само от три месеца!

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x