УЖАСЪТ ПРОДЪЛЖАВА: COVID-19 взе две нови жертви в Смолянско, загубилите битката с коронавируса в областта станаха 36

Здраве

УЖАСЪТ ПРОДЪЛЖАВА: COVID-19 взе две нови жертви в Смолянско, загубилите битката с коронавируса в областта станаха 36

19561
на 22.09.2020
УЖАСЪТ ПРОДЪЛЖАВА: COVID-19 взе  две нови жертви в Смолянско, загубилите битката с коронавируса в областта станаха 36
Автор:   ПИК

Новите регистрирани случаи на Ковид-19 в Смолянско са петима мъже на възраст от 44 до 79 г. Двама от тях са от Доспат, а от общините Смолян, Чепеларе и Неделино са по 1. От тримата, приети в болница, двама са починали - мъж на 78 години от Чепеларе и мъж на 79 години от Доспат, предаде Марица. От РЗИ изказаха съболезнования на близките. С тях починалите, заразени с Ковид 19 в Смолянско от началото на пандемията стават 36 души.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Другите двама новорегистрирани с Ковид 19 мъже са поставени на 14-дневна карантина за лечение в дома. Предприети са противоепидемични мерки и се установяват контактните им лица, съобщи д-р Сийка Чернева, директор на Дирекция „Надзор на заразните болести“ при РЗИ-Смолян.

  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК