УЖАСЪТ РАСТЕ! Жертвите на земетресението в Хаити достигнаха 1 419

СВЕТЪТ ДНЕС

УЖАСЪТ РАСТЕ! Жертвите на земетресението в Хаити достигнаха 1 419

4030
на 17.08.2021
УЖАСЪТ РАСТЕ! Жертвите на земетресението в Хаити достигнаха 1 419
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Броят на жертвите на земетресението в Хаити, което стана на 14 август,  продължава да расте, като по последни данни, загубилите живота си са 1 419 души, пострадалите са общо около 7 000 човека, съобщава ТАСС. Агенцията се позовава на съобщение на Управлението за гражданска защита на страната, представено от държавната телевизия на Хаити.

препоръчано

„Към момента Управлението на гражданска защита е регистрирало 1 419 загинали: 1 113 в департамента Юг, 162-ма – в департамента Гранд-Анс, 122-ма – в департамента Нип, и двама в департамента Северозапад. Също така, разполагаме с информация за над 6 900 хора, които са с различни наранявания”, се посочва в съобщението на ведомството.

Както е известно, на 14 август в 08:30 часа местно време в Хаити стана земетресение с магнитуд 7.2 по скалата на Рихтер с епицентър на 125 километра западно от столицата Порт о Пренс

Властите въведоха режим на извънредно положение в страната за месец.

 

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК