УЖАСЯВАЩА ДРАМА: Млада майка скочи с бебето си от третия етаж на хотел в Кърджали

ЧАС ПИК

УЖАСЯВАЩА ДРАМА: Млада майка скочи с бебето си от третия етаж на хотел в Кърджали

110906
преди 14 часа
УЖАСЯВАЩА ДРАМА: Млада майка скочи с бебето си от третия етаж на хотел в Кърджали
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

20 годишна майка скочи с едногодишното си дете от третия етаж на хотел в Кърджали. Инцидентът е станал в четвъртък към 04,30 часа. Жената излязла през прозореца с бебето си в ръце и полетяла към земята.

препоръчано

Живеещи в околните сгради чули викове и потърсили помощ на спешния тел. 112. На място били изпратени линейка и патрулка. Детето било откарано в тежко състояние в кърджалийската болница, след което било транспортирано до здравно заведение в Пловдив. Като по чудо майката се отървала без наранявания. Тя е задържана за 24 часа от полицията.

Все още не е ясна причината жената да скочи с детето от прозореца. Майката и бебето били от хасковско село и се настанили в хотела в сряда.

„Майката била в стаята с децата си. В необичайния час се чули крясъци и детски рев, които продължили необичайно дълго. Управителят се качил. Отваряйки вратата, майката грабнала едно от децата и скочила от прозореца“, разказва пред 24rodopi.com жител на квартал „Студен кладенец“, където се намира хотелът.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК