Ужасяваща находка: Откриха труп на бездомник в Дупница

Инциденти

Ужасяваща находка: Откриха труп на бездомник в Дупница

6184
на 01.05.2021
Ужасяваща находка: Откриха труп на бездомник в Дупница
Автор:   ПИК

Свещеници откриха труп на мъж в двора на черквата „Свети Никола“ в Дупница. Веднага на място е извикан екип от полицията в града. След направения оглед не са установени следи от насилие. 

препоръчано

Трупът на 61-годишният Емил, който живее в близкото до града село Бистрица, е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Първоначалните предположения са, че мъжът е починал, след като е отказал да се лекува от коронавирус.

Емил е известен сред свещениците в района като самотник. Често обикалял храмовете, разчитайки на храна и помощи. „Човекът обитаваше квартира в Дупница. Ходеше си и в Бистрица. В последно време му личеше, че не е добре здравословно. Знаем, че беше син на полицай, има и брат. Така и през годините не създаде семейство. Сам си остана. Явно е починал отново, отивайки в храма за храна или просто да се помоли. Само можем да гадаем“, коментираха дупничани.

За смъртта на 61-годишния Емил е уведомен и кметът на село Бистрица, който се е заел да издири близките му.

Сподели:
Бомба x
Седем начина да преборите самотата Седем начина да преборите самотата
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това