Ужасяващи кадри от войната в Украйна: Самолети, експлозии и писъци изпълват въздуха (ВИДЕО)

Епицентър

Ужасяващи кадри от войната в Украйна: Самолети, експлозии и писъци изпълват въздуха (ВИДЕО)

114024
на 26.02.2022
Ужасяващи кадри от войната в Украйна: Самолети, експлозии и писъци изпълват въздуха (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ужасяващи кадри от ударите на Русия в Украйна изпълват социалните мрежи. Видеата показват прелитане на самолети, бомбардировки, чуват се експлозии и писъци.

препоръчано

Както ПИК съобщи, руските войски настъпват в Украйна, завзета е АЕЦ Чернобил, тази нощ имаше ракетни удари в столицата Киев и само благодарение на взривен мост, влизането е предотвратено.

Украинските войски съобщиха, че се бият с руски бронирани части тази сутрин на две места - Димер и Иванков, съответно на 45 и 80 км северозападно от столицата Киев, предаде Франс прес.

"Въздушно-десантните войски на въоръжените сили на Украйна водят боеве около населените места Димер и Иванков, където са пристигнали голям брой вражески танкове", съобщи армията на страницата си във Фейсбук.

Украинските сили съобщават, че са спрели настъплението на "превъзхождащите вражески сили" на река Тетерив, предаде ДПА. Мостът през реката е разрушен, се допълва в съобщението. Руските сили са извършили въздушни удари срещу редица украински градове.

Репортер на ДПА съобщи, че в Киев отново е отекнал вой на сирени. Градските власти призоваха всички граждани да потърсят сигурни убежища. Много хора се крият в метрото на столицата - град с 2,8 милиона жители.

Според съобщения на медиите руските сили са атакували летище в западния град Ровно. Съобщава се за сражения и в Суми на североизток, близо до границата с Русия.

Тези съобщения не могат да бъдат потвърдени от независим източник, отбелязва ДПА.

Руски бомби падат и в Херсон. Кадри показват удари над бензиностанция в украинския град, заснети от преминаващ автомобил. Парчета пръст и камъни летят във всички посоки след удара. 

Кадри от Украйна са заснети и от цивилна жена от нейния дом. Мястото не е уточнено, но тя успява да заснеме руски въздушен удар над нейния дом.

Руските въоръжени сили са си подсигурили входа към ключовия украински град Херсон. Това посочиха от Министерството на отбраната на страната цитрани от ТАСС.

По-рано украинската УНИАН съобщи, че част от Херсонска област вече е окупиран.

Градът е ключов, защото през него минава един от малкото пътища към Кримския полуостров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК