Ужас! Асансьор се срути в жилищен блок в Пловдив

ЧАС ПИК

Ужас! Асансьор се срути в жилищен блок в Пловдив

8574
на 17.06.2015
Ужас! Асансьор се срути в жилищен блок в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Асансьор се е срутил в блок в кв. "Христо Смирненски", съобщиха изплашените обитатели. Инцидентът е станал в 21,55 ч в блок, в близост до бул. "Пещерско шосе", пише "Марица".

препоръчано

Пловдивчанката Марияна Иванова, която живее на 5-ия етаж се прибирала от работа, натиснала копчето да си извика асансьора и вместо да пристигне, той се сринал с висока скорост долу в шахтата. Жената изпаднала в ужас и се обадила на съпруга си. После предупредили съседите.

Съпругът й Мариян твърди, че през деня съоръжението скърцало. Човекът е силно притеснен и не може да обясни, коя е поддържащата фирма. Само се сети, че преди два-три месеца сменяли въжето.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК