УЖАС: Башар Рахал приет по спешност в болница в Габрово със спукан бъбрек и зловещи болки

ГАЛЕРИЯ ШОУ

УЖАС: Башар Рахал приет по спешност в болница в Габрово със спукан бъбрек и зловещи болки

58796
на 23.05.2020
УЖАС: Башар Рахал приет по спешност в болница в Габрово със спукан бъбрек и зловещи болки
Автор:   ПИК

Известният актьор и филмов продуцент Башар Рахал е бил приет по спешност в болница "Тота Венкова" в Габрово в тежко състояние, научи ПИК. Роденият в Дубай Башар е постъпил в лечебното заведение на 19 април, Великден, като от тогава насам е преминал през голямо изпитание.

препоръчано

"Един малък ад за мен приключи. В продължение на месец се занимавах със спукан бъбрек, камъни и още куп тъпотии, които ме споходиха. Пиша този пост заради две неща. 1 - Пазете се. Доста пропуски имаме в тялото си като такова. От тъпотия може да страдаме дълго и болезнено. 2 - Имаме прекрасни лекари, за които искам да ви разкажа", сподели Башо в социалните мрежи.

Той се озовал в Габровската болница със зловещи болки. В рамките на час екип от специалисти се събрал, за да го подготвят за интервенция. Изключително възхитен от грижите и професионализма на медиците, Рахал благодари на всеки един от тях по отделно.

"Благодаря на д-р Боян Киров, който откри, че нещо не е наред и не е просто бъбречна криза. Д-р Светлана Петкова, която се появи усмихната в 10 вечерта, два часа преди Великден и седна зад Скенера. Моят нов приятел д-р Георги Атанасов, който заедно с целия си екип и усмивка на уста, скромност и професионализъм направи всичко така добре, че сега отново съм здрав и усмихнат. Цял месец му досаждах от вкъщи с въпроси и той нито един път не се направи на зает.

Разбира се не, мога да пропусна очарователния 83-годишен супер отдаден д-р Дичев, който разказваше всеки път невероятни исторически факти. Екипа от сестри Нина, Мария и всички , които показаха почти майчина любов към мен. Тук е момента да кажа най-важното нещо. ПОВЯРВАЙТЕ МИ, НАБЛЮДАВАХ ГИ ВНИМАТЕЛНО НЕПРЕКЪСНАТО. ТЕЗИ ХОРА СЕ ДЪРЖАХА С ВСИЧКИ ПАЦИЕНТИ ТАКА. ПОНЕЖЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ КАЖАТ ХЕЙТЪРИТЕ. НЕ БЕШЕ СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ, ЗАЩОТО СЪМ ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ. Искам да благодаря на доцент Емил Доросиев от "Пирогов", както и на д-р Лазаров от Медицинска академия, които помагаха през целия тоз процес. Благодаря ви", добави актьорът.

Той вече се чувства добре и се е посветил отново на своите творчески планове.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това