УЖАС БЕЗ КРАЙ! Съседно на Воден село пламна

ГОРЕЩО

УЖАС БЕЗ КРАЙ! Съседно на Воден село пламна

61991
на 18.07.2024
УЖАС БЕЗ КРАЙ! Съседно на Воден село пламна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пожарникари, доброволци, жандармеристи и военнослужещи продължат усилията за овладяване на огнената стихия.

препоръчано

Пожарът, разярил се в ямболското село Воден, се насочи към село Крайново, съобщават от полицията. Извършена е евакуация на хора.

Главният секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалждиев на място се запозна с обстановката по предприетите действия за ограничаване на огъня и разговаря с местното население.

Към момента няма данни за пострадали. На терен са пожарни автомобили, булдозери, хеликоптер и както и допълнително поисканата подкрепа от 120 военни.

Пожарите между Харманли и Любимец, както и в пловдивското село Отец Паисиево са овладени. Благодарение на намесата на пожарникарите е спасена от пламъците вилната зона край Харманли. На двама пожарникари, пострадали по време на работа, е оказана медицински помощ и продължават своите действия.

свързани новини

Към 20.30 часа служителите на ГДПБЗН участват в локализирането и ликвидирането на 95 произшествия с 981 пожарникари и 332 пожарни автомобила.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК