УЖАС В ИНДОНЕЗИЯ! Цунами удари страната след мощното земетресение

Азия

УЖАС В ИНДОНЕЗИЯ! Цунами удари страната след мощното земетресение

34936
на 28.09.2018
УЖАС В ИНДОНЕЗИЯ! Цунами удари страната след мощното земетресение
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Земетресение с магнитуд 7,5 по скалата на Рихтер бе регистрирано днес край централния индонезийски остров Сулавеси.

препоръчано

Малко по-късно местните власти издадоха предупреждение за цунами, което след това бе отменено. Приливна вълна с височина 2 метра обаче заля крайбрежието на провинциите Западно Сулавеси и Централно Сулавеси.

До момента има информация за само една жертва и няколко ранени. Индонезийските власти обаче посочват, че много сгради са сринати, комуникациите са прекъснати и няма информация за пострадалия район, в който живеят около 300 000 души.

След първоначалния трус последваха още няколко силни, единият от които бе със степен 6,7 по скалата на Рихтер.

От Национална агенция за потушаване на бедствия в Индонезия посочиха, че „хората се насърчават да останат бдителни. По-добре е да не сте в къща или сграда, защото има опасност от още трусове. Хората се насърчават да се събират в безопасни зони. Избягвайте склоновете на хълмовете”.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК