УЖАС В ПЛОВДИВ: Съпруг преби и опита да изнасили жена си пред двете им деца

Темида

УЖАС В ПЛОВДИВ: Съпруг преби и опита да изнасили жена си пред двете им деца

23503
на 15.12.2022
УЖАС В ПЛОВДИВ: Съпруг преби и опита да изнасили жена си пред двете им деца
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпруг нападна и преби жена си в жилището им в Пловдив. Грозните сцени се разиграли в нощта на 13 срещу 14 декември, съобщи на брифинг заместник-районният прокурор Атанас Илиев.

препоръчано

По думите му, побоят бил придружен с опит за изнасилване. Всичко това се случило в присъствието на двете им 5-годишни деца, близнаци.

В един момент жената успяла да избяга. Веднага потърсила помощ от съсед, който повикал полицията. Униформените пък задържали насилника, пише "Марица“.

Атанас Илиев обяви и друг фрапантен случай на домашно насилие. Извършителят е съден за убийство, освободен е предсрочно. На 12 декември напуснал клиниката, където се лекувал от алкохолизъм и се прибрал при майка си. 

На следващия ден, 13 декември, последвал жесток побой. Синът полудял, нанесъл побой на майка си, чупил каквото види - телефон, мебели, столове. Жертвата успяла да избяга, за да потърси помощ от съседи.

Веднага била сигнализирана полицията, а униформените действали светкавично. Когато обаче видяла, че слагат белезници на сина й осъзнала, че нещата са реални и сериозни и започнала да увещава служителите на реда, че всичко е наред и, че нищо толкова не е се е случило, като ги помолила да го оставят.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК