Ужас в София! Мъж почина в заседнал асансьор

ЧАС ПИК

Ужас в София! Мъж почина в заседнал асансьор

13005
на 12.12.2015
Ужас в София! Мъж почина в заседнал асансьор
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж е починал в заседнал между 11-и и 12-и етажи асансьор във висок блок в София. Драмата се е разиграла днес след обед в столичния квартал "Сухата река" бл. 28 вход Б, съобщава Блиц, позовавайки се на очевидци, потресени от трагедията.

препоръчано

Човекът е останал в блокираната кабина повече от час и половина. Той многократно е звънял на спешния телефон 112 с молба да му се помогне, твърдят ужасените очевидци.

Мъжът е издъхнал преди да пристигне каквато и да е помощ.

Това не е първата трагедия с възрастни хора в асансьор. Точно преди една година 75-годишен русенец издъхна в скрибуцащата машина, докато се прибирал към дома си във висок панелен блок. Той стоял вътре докато негови съседи не го открили.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК