УЖАС: Кейти Пери била пред самоубийство заради Орландо Блум

ГАЛЕРИЯ ШОУ

УЖАС: Кейти Пери била пред самоубийство заради Орландо Блум

10452
на 29.06.2020
УЖАС: Кейти Пери била пред самоубийство заради Орландо Блум
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кейти Пери разкри, че е обмисляла самоубийство слeд раздялата си с Орландо Блум през 2017.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

35-годишната изпълнителка призна, че е стигнала дъното в личен и професионален план. 

"Толкова много се раздадох и това буквално ме счупи на две. Бях скъсала с гаджето си, от когото сега ще имам дете", споделя Пери.

Разказвайки за силата на вярата, че всичко ще се оправи, което ѝ е помогнало да премине през този период, тя сподели: „Беше толкова важно за мен да бъда съкрушена, за да открия своята цялост по съвсем различен начин“.

Калифорнийската изпълнителка, която очаква първото си дете с Орландо Блум това лято, каза, че е изключително важно да се грижим за менталното си здраве, предава "Тялото".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК