Ужас! Магазинер закла двойка за дълг от 22 цента

Азия

Ужас! Магазинер закла двойка за дълг от 22 цента

6757
на 28.07.2016
Ужас! Магазинер закла двойка за дълг от 22 цента
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Размахващ брадва магазинер уби двойка в северна Индия, тъй като двамата от няколко дни не му плащали дълга си от 15 рупии (22 американски цента), съобщи полицията. Двойката на средна възраст, която била от най-низшата каста, отивала на работа рано в четвъртък, когато магазинерът поискал от тях да платят дълга си от 15 рупии.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

„Магазинерът поискал парите, но те казали, че ще могат да се издължат по-късно. Той се разгневил и ги нападнал с брадвата“, каза пред АФП Арун Кумар, разследващ престъплението офицер. Полицаят допълни, че двойката купила продукти от магазина миналата седмица и дала обещание да се издължи до няколко дена. Магазинерът е арестуван след инцидента.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК