Ужас! Тийнейджъри нанесоха зверски побой на ученик от Монтана

ГОРЕЩО

Ужас! Тийнейджъри нанесоха зверски побой на ученик от Монтана

10992
на 16.11.2014
Ужас! Тийнейджъри нанесоха зверски побой на ученик от Монтана
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ученик от Монтана бе пребит от четирима тийнейджъри, съобщиха от областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Монтана.

препоръчано

Трима от побойниците на 18-годишния Р. Ц. са на по 16 г., един на 17 г., добавиха от Министерството на вътрешните работи.

Младежът се прибирал у дома в квартал „Младост", когато бил нападнат и пребит. Открит е със счупена дясна скула, избит зъб и прободна рана на брадата към 5 часа сутринта, пише "Стандарт".

Момчето е съобщило в полицията, че е било нападнато пред блок 10 и е изпаднало в кома.

Пострадалият още се лекува в хирургическото отделение на местната болница. Няма опасност за живота му, твърдят лекарите.

В районното управление на Министерството на вътрешните работи е започнало досъдебно производство за изясняване на случая. Установено е, че и Росен, и биячите му са били заедно на дискотека, употребили солидно количество алкохол и се скарали, допълниха от областната полицейска дирекция.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК