УЖАС! Хилари Клинтън не била болна, а отровена

СВЕТЪТ ДНЕС

УЖАС! Хилари Клинтън не била болна, а отровена

36343
на 14.09.2016
УЖАС! Хилари Клинтън не била болна, а отровена
Автор:   ПИК

Предположението е на патоанатомът Бенет Омалу

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Американският патоанатом Бенет Омалу препоръча да се направи токсикологичен анализ на кръвта на Хилари Клинтън. Според него кандидатката на демократите за президент на САЩ може да е била отровена, съобщи вестник  “Вашингтон пост”.

препоръчано

Известният патоанатом изказа предположението си в туитър, но то беше посрещнато скептично. “Не вярвам на Путин и Тръмп.

При тези двамата всичко е възможно”, обясни Омалу. Хилари Клинтън се почувства зле на церемонията за 11 септември. По-късно стана ясно, че страда от пневмония. Настоящият президент Барак Обама изнесе реч пред привърженици на Хилaри във Филаделфия, в която спомена своето име 137 пъти, отбелязва “Американ мирър”. Обама подчерта, че няма по-подходящ за поста от Хилари, която ще възобнови кампанията си в четвъртък.

Главният прокурор на Ню Йорк започна разследване срещу фондацията на републиканския кандидат Доналд Тръмп, за да се гарантира, че тя “отговаря на законите за благотворителните организации в Ню Йорк”.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК