Умишлен палеж в Стара планина край Пирдоп

Крими

Умишлен палеж в Стара планина край Пирдоп

8133
преди 5 часа
Умишлен палеж в Стара планина край Пирдоп
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Умишлен палеж близо до близост до хижа “Паскал“, в района на местността Лътя, край Пирдоп.

препоръчано

Вечерта на 24 октомври граждани във видимо нетрезво състояние запалили хвойнови храсти. Благодарение бързата намеса на преминаващи в този момент общински служители, огънят беше изгасен, а разрастването му в горски пожар – предотвратено.

Самоличността на извършителите е установена и компетентните институции ще бъдат уведомени за действията им.

„Подобно безотговорно поведение е недопустимо. Искри и горящи частици могат да се прехвърлят на големи разстояния и да предизвикат разрастване на огъня“, допълват от общината и посочват още, че който предизвика пожар носи административно-наказателна отговорност съгласно Наказателния кодекс с лишаване от свобода от 1 до 10 години.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК