Умопомрачителна оферта за Везенков

Баскетбол

Умопомрачителна оферта за Везенков

59489
на 21.06.2024
Умопомрачителна оферта за Везенков
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Отборът на Панатинайкос ще направи всичко по силите си, за да отмъкне Александър Везенков от НБА и да го привлече в редиците си за следващия сезон.

препоръчано

Журналистът Костас Николакопулос от гръцкото издание Gazzetta.gr информира, че "детелините" са подготвили умопомрачителна оферта от 17 милиона евро за българина в рамките на следващите три сезона.

Така европейските шампиони ще подобрят значително предложението на Олимпиакос, който ще пробва да си върне Везенков с тригодишен договор на стойност 10 милиона евро.

Както е известно, Спортист №1 на България за последните две години изявява желание да си тръгне от Сакраменто Кингс, след като не получаваше достатъчно игрово време в ротацията на "Кралете" в новобранската си година в НБА. Отгоре на всичко пък старши-треньорът на Кингс Майк Браун подписа нов договор и ще продължи да бъде начело на тима от Калифорния.

През миналия сезон Везенков записа средни показатели от 5.4 точки и 2.3 борби за около 12.2 минути на мач, като стреляше близо 38% от тройката.

На този етап обаче желанието на българина е да остане в НБА, като по всяка вероятност ще премине в друг отбор от Лигата на извънземните, писа "Гонг".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК