УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)

Акценти

УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)

425808
на 29.03.2024
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Финансовият министър Асен Василев присъства на заседанието в пленарна зала, където депутатите трябва да вземат решение за възлагане на министъра на енергетиката, респективно на "БЕХ" ЕАД за неразпределяне на дивидент от печалбата на "БЕХ " ЕАД за финансовата 2023 г.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Появата на Василев и желанието му да разпредели дивидента от печалбата на БЕХ нажежиха страстите до червено.

Думата взе и депутата от ППДБ Искрен Арабаджиев, който поиска процедура Бойко Борисов да бъде поканен в пленарна зала и да бъде попитан защо е казал, че ГЕРБ не може да прави избори без шефа на Митниците в Бургас.

Росица Кирова го попита каква точно е процедурата му и, разбира се, не я уважи.

Последва и коментар от Тошко Йорданов, който каза, че щом общинският съветник от Ловеч Арабаджиев иска Борисов да бъде изслушван в зала, той предлага в залата да бъде доведен, ако трябва и насилствено, Кирил Петков, който да обясни как в един запис каза, че са правили ала-бала на изборите, за да получат този резултат.

"И да обясни финансовият министър дали е конституционно желанието му да прави избори с "наш вътрешен министър". Това е финансовият министър с най-дълбоко гърло, защото в дълбокото му гърло потънаха 5,4 млрд. лв. от енергетиката за последните 2 години", каза Йорданов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК