Уникална книга разкрива магическите лунни ритуали, които сбъдват желания 

КУЛТУРА

Уникална книга разкрива магическите лунни ритуали, които сбъдват желания 

3305
на 25.03.2021
Уникална книга разкрива магическите лунни ритуали, които сбъдват желания 
Автор:   ПИК

От памтивека човекът е усещал силата на небесните тела, подчинявал е живота си на природните цикли, съобразявал е трудовата си дейност с промяната на Слънцето и на Луната. Древните са отброявали хода на времето с нарастването или намаляването на Луната, засявали са растенията си според нейната фаза, използвали са светлината ѝ, за да намерят пътя в мрака, обожествявали са я, разчитали са бъдещето си по нейната мъдрост. Днес, увлечени от свръхтехнологиите, сме забравили как да си говорим с нея, откъснали сме се от обаянието ѝ и сякаш сме изгубили синхрона с природата.

препоръчано

Именно на връщането към корените и възстановяването на баланса е посветена премиерната книга „Луната. Древни и модерни практики за живот в хармония с небесните светила“ от Астра Луна. Ще намерите безценния наръчник с логото на издателство „Милениум“ и корица от талантливата художничка Фиделия Косева.

Полезното четиво ще ви разкаже малко повече за произхода на естествения ни сателит, ще ви запознае с митовете и конспиративните теории, които витаят около него, но и ще ви покаже как да се върнете към онези изначални дни, в които хората са съществували в един ритъм с Вселената. От нея ще научите още как движението на месечината по небосвода се отразява на поведението на хората; дали и по какъв начин характерът ви се определя от стадия, в който е била Луната в деня на раждането ви; можете ли да опознаете себе си спрямо позицията на небесното тяло в личния ви хороскоп; отразява ли се фазата, в която се намира спътникът ни на пророческите сънища и кога ни се явяват те; кои са магическите ритуали, които ще ви помогнат да сбъднете своите желания, кои са подходящите дни за започване на нова работа, за разкрасителни процедури и за медицински интервенции от лунния месец.

Любопитният том ще ви разкрие още много начини, по които да използвате движението на месечината в ежедневието си. В него ще откриете и безценни съвети за лунни диети за ефективно и трайно отслабване без мъчително гладуване или изтощаващи физически упражнения.

 

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това