УНИКАЛНО ВИДЕО! Вижте първата реклама на България от далечната 1965 година

ПИК TV

УНИКАЛНО ВИДЕО! Вижте първата реклама на България от далечната 1965 година

50837
на 09.02.2017
УНИКАЛНО ВИДЕО! Вижте първата реклама на България от далечната 1965 година
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Може би се чудите как навремето чужденците са знаели за България? Е, да, от уста на уста всеки е споделял впечатленията от нашата родина.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Но малцина знаят, че през далечната 1965 г. е излъчена първата пълноцветна реклама на България. Тя е преведена на редица езици и е разпространена в цял свят. В нея ще видите незабравими кадри от долината на розите, където младите моми берат розовите цветове, за да спомогнат за производството им в очарователни парфюми, пише "Опознай България".

Ще видите и красивите ни манастири, как се отглеждат пчелите, как берат ягодите, модерните самолетни полети от София до Лондон, кадри от столицата и българското Черноморие и много други архивни кадри, които никога не сте виждали и които вече малцина от нас помнят!

Вижте сами как представят родината ни:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 100
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК