Вход
София
Времето в София 11 o C

Уникално видео! Проф. Драгомир Драганов мъртво пиян в Софийския университет!

Уникално видео! Проф. Драгомир Драганов мъртво пиян в Софийския университет!

на 29.11.2013
27777
56
Уникално видео! Проф. Драгомир Драганов мъртво пиян в Софийския университет!
29.11.2013
56
27777

Уникално видео с мъртвопияния проф. Драгомир Драганов, който е бивш ляв политик, разпространиха Ранобудните студенти – окупатори рано тази сутрин.

В дълго изявление на студентите те обвиняват Драганов и негов колега, че са нарушили Окупацията на Софийския университет. Това се случило на 26 ноември вечерта. Преподавателите се наливали в Алма матер. От видеото се вижда как мъртвопияния проф. Драганов се опитва да върви из коридорите на СУ, но това не му се удава и негови колеги го държат.

 

 

 Вижте и декларацията на Ранобудните студенти, озаглавена: ГРАДУСЪТ НА МОРАЛА – DRINK AND TEACH 

На 26-ти ноември, в девет и половина вечерта, в Аулата започна обичайното Общо събрание на Ранобудните студенти. То продължи в разгорещени дебати за следващите стъпки на окупацията чак до 3 часа сутринта на следващия ден. След като дискусиите приключиха част от студентите се отправиха към Южното крило на Ректората с надеждата най-после да вечерят. Този план обаче претърпя неочакван обрат, след като Ранобудните случайно се натъкнаха на импровизирано „матине“, съсредоточено около персоните на двама изтъкнати професори. Последните грубо нарушаваха не само режима на Окупацията и правилника на Алма Матер, но и всякакви етични норми, които представителите на академичната общност в частност и всеки един член на обществото въобще би следвало да спазват. С цигара в уста и пластмасова чаша, пълна с водка, в ръка те се позоваха на научния си авторитет като основание за поведението си. „Добре дошли!“ – отрониха преподавателите. „Добре заварили, но май, че ние сме заварили!“ – отвърнаха Ранобудните, които въобще не си бяха лягали. Този отговор разбуди и разбуни духовете и съзнанията в залата до такава степен, че по-координираният професор чевръсто се опита да прогони със сила наглите окупатори, които си позволяваха да поставят под въпрос абсолютната му власт на Ръководител катедра като основание за превръщането на академичната територия в среднощен локал. Крахът на инициативата за физическо въздействие и неуспешният опит на втория преподавател да се ориентира в обстановката и да разпознае новодошлите доведоха до по-дипломатичен подход, въплътен в покана за присъединяване към заформилия се терен. След изясняване на позициите в спора се стигна до решение за напускане на залата, чието привеждане в действие доведе до сложна хореография с кулминация в три акробатични падания, изпълнени от двама професори и един чин. С рефрен на уста „мишките да се махат“ преподавателите се затътриха с валсова стъпка и известна доза пируети към кабинетите си, като всеки от тях се шмугна в собственото си обиталище, вероятно в израз на обвиненията, че окупацията води до разделяне на академичната общност. Своеобразната контраокупация на катедрените кабинети загуби координация, след като една част от академичните авторитети напусна работното си място около час преди започването на първите лекции. От своя страна, по-радикалното крило остана заключено за неопределено време, като беше забелязано около 9 часа сутринта да се завръща в личната си цитадела с кофичка кисело мляко в ръка.

Това, че представяме събитията от тази нелепа нощ с ирония ни най-малко не означава, че сериозността на ситуацията трябва да се подценява и има няколко основни факта, които трябва да бъдат коментирани пред обществото. На първо място не считаме за етично и коректно да бъдем въвлечени в подобна жалка ситуация именно от преподаватели, които многократно публично са заявявали, че окупацията им пречи да провеждат учебния процес в сградата на Ректората и възпрепятства научната им дейност. В израз на тази позиция те са положили своите подписи в организираната срещу Ранобудните подписка, подкрепена и с порядъчен брой медийни изяви против Окупацията. Многократно сме били несъстоятелно обвинявани в частни разговори и в публичното пространство, че се възползваме от академичната автономия, за да провеждаме политическа пропаганда. Но нашите обществени прокурори се възползваха от същата тази неприкосновеност на университетската територия, за да се доведат до състояние, в което отдавна биха били отведени в изтрезвителя от органите на реда, ако не бяха дебелите стени на Алма Матер.

Заявяваме, че участниците в среднощното „матине“ не са лицето на Университета. Ние се гордеем, че сме част от академичната общност не заради тях, а заради онези преподаватели, от които научаваме как да работим успешно, но и как да живеем достойно. Искаме ясно да разграничим едните от другите, защото нямаме за цел да уронваме престижа на нашата Алма Матер.

От своя страна, преподаватели, които подриват нашата морална позиция и се кичат с отличия на университета, получени в същата тази Аула, която днес е сърцето на националната съвест, след тази постъпка не могат да продължат да си затварят очите – пък макар и под тежестта на алкохолното опиянение – за факта, че ние се борим за морал не просто сред политическия елит, но и в обществото като цяло и в нашата собствена академична общност. През изминалите месеци единият от героите в тази нощна сага публично обвиняваше студентите, че са се събудили късно, но далеч по-важният въпрос е как въобще се е стигнало до този протест/процес под тежестта на такива авторитети?

 

Сподели:
Напиши коментар »
(56)
1
Иначе громи студентите и им налива морал !!! Ама и Водката ква марка е
2
Колеги, това е сироп за кашлица, не е водка! Вие мен увввважавате ли ме!
3
Е ,и какво от това ? Той поне си е традиционалист .Не се друса и не се пере отзад като ранобудните
4
отговор на коментар
Белким ти налее малко акъл комунистическа гадино!
5
Това,че единият е деградирал и пияница прави ли другите по-морални,прави и чисти?
6
Много шум за нищо! В офисите хората не се ли черпят по различни поводи? Би било неморално ако са го правили в работно време или са били почерпени по време на лекции. А студентити каква им е работата да се мандахерцат из ректората и по професорските кабинети по късни доби. А и тази окупация си е направо терористичен акт. Понеже наблюдавам събитията в България отдалеч, мога да кажа, че ми е много тъжно. Оскотяла нация силно манипулирана от разни тарикати и медии. Хората не могат да различат кое е правилно и кое не. Жалка история!
7
Че окупацията е глупост, глупост е, че са политически ангажирани са тези студенти, ангажирани са, че двама-трима ще се облажат, ще се облажат. Но пък поведението на тези преподаватели е направо... Нямам думи.
8
ОКУПАЦИОННАТА МИЛИЦИЯ НИ ПАЗИ.
9
отговор на коментар
Гадина е изрода на баща ти ! Педераст жалък
10
отговор на коментар
ти е жалка червена пачавра. На нея приличаш ГАДИНО!!!
11
Мдааа! Слаба ракия са професурите! Затова вишуто е на такова дередже!
12
Защо, преподавателите не са ли хора? Ами тази разярена паплач, какво обикаля в 3ч посред нощ да търси храна и напитки из Алма Матер?
13
Тези "студенти", които усмърдяха Университета, е крайно време да разберат, че това не им е бащиния, нито общежитие. Разкарайте се бе боклуци!
14
Снимали са ги от злоба, че не са ги почерпили и тях....а какво си мислите, че правят миризливите студенти, по цял ден и цяла нощ...Пият, разбира се?
15
Българите повече няма да допуснат дребна шайка негодници да ги върне 23 години назад и да реставрира фалшивото противопоставяне между „сини“ и „червени“. Сега имаме”добри” и „лоши” студенти и „добри” и „лоши” преподаватели.Не знам дали провокаторите съзнават, че когато чашата на търпението прелее, нито една сила в страната няма да бъде в състояние да ги спаси от народния гняв. Нито една. И ще бъде страшно. Разправата ще бъде страшна.
16
Моля, не наричайте окупаторите "студентите"! Студентите в СУ са 22 000! Окупаторите са 40-50, а повлеклите се по акъла им - още 100-200! И тази паплач наричате "студентите"?!
17
Къде видяхте Драганов,интересно?!Поредната лъжа на ПИКльовците!
18
бесепарски писарушки пискат на умрело. Много са забавни.
19
От стари хора знам, че пияница лош човек няма.
20
Сред "авторите" по-горе май никой не е виждал СУ отвътре; това на снимката не е южното крило. Сигурно професорът е бил пиян, но от това да се прави такава грандиозна, при това политическа антипропаганда, доказва само едно: за ранобудните тя е на първо, сигурно и единствено, място.Истинските студенти нощем спят, денем са на лекции и упражнения. P.S. Лисицов, в бълг. език няма глагол "удава", думата е "отдава" и, още нещо, подлогът в изреченията се членува с пълен член.
21
Контраокупацията се весели. Онуй там в купичката к'во е, а? Бравос! Предложение: тази нощ да поканят и журналята от вестник Дума и некоя и друга кокона. И предложения към форумните драскачи на Кутев какво да говорят по случая: Това не е ДД, това е Близнашки, облечен в кожата на ДД. Кой му е дал кожата. Естествено, Сорос, как иначе. Лично от ДД я е смъкнал.
22
Като дойдат на власт РанобЛудните Студенти ще създадат НРАВСТВЕНА ПОЛИЦИЯ. Измекярчета!
23
едни работещи закони, които важат еднакво за всички ще свършат работа. Да се благодарят тия пияндета, че не приеха предложението на някаква депутатка, която искаше да се забрани на пияни да ходят по тротоарите.
24
Когато депутатката от противниковата лейбъристка партия Беси Брадок среща Уинстън Чърчил в коридора на парламента и възкликва възмутена: “Уинстън, вие сте пиян!”, Чърчил хладнокръвно отвръща: “А вие пък сте грозна! И малката разлика е, че утре аз ще съм трезвен, а вие пак ще сте си грозна.” Та така и у нас-утре проф.Драгомир Драганов ще е трезвен, а РанобЛудните Студенти ще са пак студенти, следващи напътствията на Ивет Добромирова и Галя Прокопиева.
25
Ха ха ха ха ха ха, колеги, ранобудничетата от историческия факултет не са чували как къса Драгомир Драганов баш на края на четвърти курс!!! Иначе щяха джентълменски да го подхванат от двете страни, да го заведат в кабинета му, да нагласят удобно диванче с одеала, да му купят мнооого кисело мляко, парацетамол от денонощната аптека и още половинка водка за изтрезняване. И също така да останат край него, докато спи, за да му дадат айран с парацетамол срещу главоболието като се събуди и седем-осем брадати ранобудничета да се редуват да му правят свирки на изтрезняване, защото ако само едно ранобудниче го обслужва, ще му изтръпне устата!!!! Вие не знаете как рипа половия член на един алкохолик, след масиран запой!!! И когато след осмата-деветата свирка от ранобудничета, професорът живне, да му налеят една голяма водка и да започнат с него дискусия за морала в политиката и за тяхното собствено бъдеще. Тъй като Драганов е ноторен, клиничен педераст, по-добре момчетата-ранобудничета да се прежалят за свирките и да не говорят много, за да не го дразнят, а хубавата и умна Мила Станчева да води дискусията с професора! Ха ха ха ха ха ха, ДА!!! Тогава гарантирано, скъсани ранобудничета на края на четвърти курс по най-нова обща история няма да има и курсът на движението на ранобудните студенти ще се промени в по-независима и правилна посока!!!! Ха ха ха ха ха ха ха, колеги, ДА!!!!
26
Тука някой идиот беше писал, че студентите се друсат. Ами покажи един такъв клип бе тарикат червен мръсен! Виете на умряло, връщали ви 23 години назад. Сергей Станишев начело на крадлива пасмина се опитва да си върне времето, когато баща му колеше и бесеше. И вие гниди активно му помагате в това. Но на клипа ясно се вижда колко струвате. И да пиете не можете като хората-все се освинвате. И с властта като я вземете пак става същото некадърници, та все се налага хората с камъни да ви гонят. И сега пак ще стане така, ако не се освестите и не се махнете.
27
какво значи "грубо нарушаваха не само режима на Окупацията"
28
Ха ха ха ха ха, Гольо Циганина и Ангел Златков налагат революционен терор и не признават авторитети!! Гольо Циганина (докторант Костадин Голев) не може да бъде изключен от университета, защото е отчислен и не е организационно свързан вече с него, затова следва да му се потърси отговорност по съдебен ред, докато Ангел Златков подлежи на изключване, но дори и да не се изключи, той няма да завърши, защото има изпит при Драгомир Драганов - строг, но справедлив!!! Отива на ликвидация и ще остане семестриално завършил!!! Може би, след двайсет години, ще успее да се дипломира - поживëм, увидем!!! Ха ха ха ха ха!!! Тия боклуци сами са си качили вещественото доказателствено средство в интернет!!! Да видим хората на Миков в ЮФ дали пасат трева. Ха ха ха ха ха, колеги, ДА!!! Тия революционери-ранобудничета много насериозно се взеха!!! Калтакът Голев, който ходи с дъщерята на гл. ас. д-р Сашо Османчето (докторантка на баща си) си мисли, че прави революция на карамфилите, за да махне професорите и да назначат и него за асистент във факултета!! А третокурсникът Ангел Златков дори не е ясно какво си мисли. Ще ги болят дупетата, когато Сатурналиите свършат, единствено това е сигорно!!! Ха ха ха ха ха ха!!! ДА!!!
29
“по-координираният професор чевръсто се опита да прогони със сила наглите окупатори, които си позволяваха да поставят под въпрос абсолютната му власт на Ръководител катедра като основание за ПРЕВРЪЩАНЕТО НА АКАДЕМИЧНАТА ТЕРИТОРИЯ В СРЕДНОЩЕН ЛОКАЛ.” А, вие, студенти, в какво превърнахте Университета? Не го ли превърнахте в ХОСТЕЛ-там си живеете НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ, ползвате БЕЗПЛАТНО ПАРНО, БЕЗПЛАТНО ОСВЕТЛЕНИЕ, ползвате аудиториите за ОФИСИ, там се храните(подаяния от пенсионери)- и нищо не плащате за това. Спестявате пари на родителите си за наем и храна, а ние, БАЛАМУРНЯЦИТЕ да ви плащаме масрафа, че и да ви подкрепяме. А ако не го правим, значи сме “ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ”. АНДРЕШКОВЦИ в СУ!
30
Аз го написах и стоя зад думите си. Ако мислиш, че не смъркат (и не пушат трева) изобщо не си в час.
31
Защо политизирате случаят бе кретени? За всичко е виновен този дето е наливал на професора. За да седне да пие с него значи добре се познават и не може да не знае, че проф. Драганов има проблем с алкохола и дори се нуждае от лечение. Вече има нисък толеранс на пиене и се опива от малко. Всички виждаме кондицията му. И след това цяла България гръмва - "Проф. Драганов пиян в СУ!!!". А за този, който е наливал-нито дума. Ако зависеше от мен - този "приятел" направо в ЦСЗ за булка на б. Ставри , да видим тогава кой, как и къде ще черпи!!!
32
Tихият пиянски запой на кои да е двама професори не може да оправдае дебилизма на РАНОГЛАДНИТЕ студенти, дори да си съдерат задниците от нелепа ирония.... Отдавна е известно, че чуждата никаквост не ви прави някакви. Прекаленият светец и Богу не е драг, защото пуританизмът е комплексарски пърформанс от нине и во веки веков.
33
отговор на коментар
Ами прати клипче бе тарикат. Всички телевизии ще го излъчат и проблема много лесно ще се реши.
34
отговор на коментар
Тихия пиянски запой е на работното място. Такива дебили като теб ореваха България, че който не ходи на работа в НС не трябва да получава заплата и т.н; и т.н. Сега какво-за пиянство на работното място се полага дисциплинарно уволнение според кодекса. Или отново ще мерим с двоен аршин? И още нещо. Сложи си знака на руската рубла или на турската лира, не на долара!!!
35
Ако решат да се снимат как шмъркат, или се ебат, те сами ще си качат клипчето в нета. Не е моя работа да се занимавам с това. Хептен ни взехте за канарчета, но накрая ще ви оскубем перушината.
36
В три през нощта??? Работното място има съвсем различен статус..... А твоята, предполагам любимка, Десислава Атанасова виждал ли си я трезва в НС? ......... И за двойния аршин... А какво е окупацията на СУ от недоучили, тоест прости младежи.... Или ти лукавата простоватост на лумпен-студентчетата не я забелязваш, защото такава е и твоята същност???? За 3,5 години твоите хора от ГЕРБ направо поеха пътя към каменната ера...... А ти си сложи знака на Мамона.
37
Да си кажем честно: на Балканите, особено в България честността, възпитанието, интелекта, толерантността и ерудираността не виреят! Тук трябва да си нахален, невъзпитан, арогантен, безпардонен ако пък имаш тъмно минало и вкараш малко бабаитлък те избират за министър- председател! И Бойко, и Цецо, и Роско знаят това много добре. С неограничените си ресурси успяха да подчинят, рекетират, купят много народ от всички слоеве на властта! Минало- свършено. С всеки изминал ранобудният протест ме убеждава, че е смешен- трагичен, безсмислен и… Срам ме, като ви гледам. Относно бежанците- защо не се поинтересувате, дали вече влизат в страната? И не бива да се поставя знак за равенство между нелегално преминалите границата лица и тези, които по хуманитарни причини търсят бежански статут! С две думи, не мислете герберски, а трезво. Точка.
38
До 3ч. през нощта заседавахме, мислихме,все трудни неща правихме, после се разправяхме с непослушни професори,дето пият повече от нас.клип снимахме,обсъждахме директивите с менторите.не вечеряхме,пардон-не закусвахме,всичко правим и ще правим,САМО НЕ НИ КАРАЙТЕ ДА УЧИМ.Те това не е за нас.
39
Ами защо сте там изобщо бе, миличко? Има си бюро по труда.
40
Ха ха ха ха ха, какво ще правят ранобудничетата, колеги, когато либералната им революция успее и им вдигнат таксите до небето и им концесионират или направо приватизират общежитията?? Някое ранобудниче наема ли се да ми даде отговор на този прозд въпрос? М?? Ха ха ха ха ха ха ха ха!!!!
41
отговор на коментар
Мале, стига си плашила с тия приватизации децата! Ще им оживей страхът на сърцето.
42
Хи хи, нека знаят кво ги чака..
43
СУ взима такса за обучение. На какво може да се научат студентите от пияндета негодни профсори е въпросът. Взел си дребнаво за някакво парно да говориш. А ти не знаеш, че изхранваш сиганино и сиганката - фабрика за деца, а сиганетата просят и пак ги храниш. И ток, и вода им плащаш, и пак ще те преджобят паднеш ли им на сгода. Не знаеш, че негодници политици пробутват лобистки закони, взимат яки комисионни, разпределят поръчки на баби, съпруги и други роднински уроди. И не е никой хищник виновен, и ромите не са виновни, виновни са такива чугуноглави като тебе,29ти.
44
От километри (!) личи, че ти е жълто около остата. Отбий се първо от цицата на мама, тогава ще почнеш лека-полека да разбираш живота. Мляс!!!
45
Т. нар. ранобудни се показаха като жалки, дребни и отмъстителни човечета. Моралът не е в това да не се напиеш, а в това, ако видиш подобно нещо, да не го афишираш с цел явно отмъщение. Жалко. И последно: кога най-накрая СУ ще престане да се ползва като място за живеене от 20 души и ще възстанови статута си на най-старо висше учебно заведение у нас. Извинете, но братя Георгиеви в гроба ще се обърнат.
46
Не че нещо, обаче и сред т.н. протестиращи студенти имаше голяма част, които видимо употребяваха не само алкохол, но и други боклуци. Жалки дебили сте всички.
47
Нещата се свеждат до това: едни хора са в университета от 30-40 години, израсли са йерархично там, усвоили са някои пороци там, усвоили са всички норми, писани и неписани, станали са носители на огромен обем знания, които по длъжностна характеристика трябва да предадат на поколенията след тях. Те са институцията. И изведнъж идват едни с извинение, "мотивирани" дришльовци, които нищо не знаят, не са си стъпили на краката още, които не познават живота, и започват да се самоизтъкват. Под външно внушение - на продажни преподаватели в конфликт на интереси, на една провалила се одиозна партия, на едни съмнителни и случайно забогатяли комсомолци, единият от които - президент, избран с костинбродски бюлетини. Другият пък източва пенсионни фондове и праща глупавата си, самозабравила се жена - пекинез да буни на площада една шепа заблудени отрепки, да свалят по незаконен път правителство. И пренасят това в Университета. И "ранобудните" дришльовци с лайна в брадите почват да се изживяват като болшевики (или протоанархофашисти), защото хранят празни надежди, основани на неизпълними обещания - за специализации, обучение навън. Някой да не разбира? Някой да ми възрази? Чакам, преди да са свалили статията, колеги!!!
48
пресъхнала краво, от километри личи, че дрътофелите оплетоа конците и си скапаха държавата. Нека тия с жълто окол устата се опитат. Дъртофелите да си чакат камбалото и да траят.
49
Вие освен да се ебете в гъза, за друго не ставате. Да я разградите и да обърнете държавата на негърско гето само на това сте способни, затова си налягайте парцалите. А менторите ви са за разстрел и за храна на сомовете. ДА!!!
50
Оттук нататък, ранобудните ще бъдат късани, суспендирани за по една година и изключвани!!! Пляс!!! Драгомир Драганов пък ще го накаже ректора с приятелско потупване по рамо в кабинета си!!! А гербаджийското лайно Анастас Герджиков, зам.-ректора, който ги подкокоросва, дупе да му е яко. Да търси обява за вакантна длъжност за професор по формална лингвистика в Стейт юнивърсити ъф Джорджиа!! Ха ха ха ха ха ха!!!! Тряс!!
51
ОЛИГОФРЕНЧЕТА С ПО ДВА ПРЪСТА ЧЕЛО ОБЛЕЧЕНИ В АНЦУЗИ ДАВАТ АКЪЛ НА ПРОФЕСОРИ,ЕВАТИ ТЪПАТА ИЗРОДСКА ДЪРЖАВА
52
Ранобудни, Не ви ли е малко неудобно да злепоставяте човек, който е толкова интелигентен и начетен, само заради левите му убеждения и заради това, че ви бил критикувал?! Как не ви е срам да снимате горкия човек без негово знание и съгласие? Това е негово конституционно право, а вие нямате право да правите това. Не може да се борите за права и справедливост по този долен начин! Това, освен че компрометира проф. Драганов, компрометира и вас. Как можахте! Разочарована съм от вас...Което, разбира се, няма да спре моята подкрепа за промяната, която всички ние искаме! Но не така...Трябва да уважаваме по-възрастните и по-училите от нас. И да се опитаме да променим мнението им с действията ни. А вие какво направихте - компромат стил "жълто"?! Така ли се борим с противниците на сегашното ни жалко положение? И още нещо - от чисто човешка гледна точка - не се ли замисляте, че човекът - Драгомир Драганов е професор, който ако беше професор някъде в нормална страна, щеше да празнува професурата на някой свой колега в скъп ресторант...А той и колегите му, които не оправдавам, са принудени да правят "офис парти", само дето в този случай офисът е Софийски Университет... Пък и в края на краищата, струва ли си да се омаскарява един човек заради своите човешки слабости. Вие нямате ли такива, че съдите другите по слабостите им? Не това е начинът, по който трябва да се борим срещу олигархията! Да излезем всички пред Народното събрание и партийните централи, както ние го направихме през зимата на 1996 и 1997 г. ! Знаете ли, че ние правихме шествия на върла зима от Студентски град до парламента и централата на БСП и т.н. - пеша! Къде сте вие?! Организирайте хората, не търсете евтина слава и винаги ще бъдем с вас!
53
И Боко го пуснаха от незаконно СРС, та му лъсна простотията пред цял свят.
54
След тази грозна сцена, ръкоблудничетата няма да видят добро. Нито менторите им - соросоиди. Тези лайна ще засъхнат и ректорът ще викне Василка да ги изчегърта от мозайката. Половината няма да завършат, другата половина няма да продължат, след като завършат, а менторите им няма да се хабилитират, на някои от тях договорите ще бъдат прекратени, или ако са доценти няма да станат професори. За Иво Динев се говори, че полу-доброзорно ще му издействат стипендия да върви в АУБ, защото.с ЮЗУ е текла кореспонденция, но от ЮЗУ не искат провокатори. А в АУБ, Динев ще е в небрано лозе и няма да завърши, и ще трябва да повръща парите от стипендията. Това са новини от кухнята. Някакъв удар под пояса се готви и на зам.-ректора Анастас Герджиков, който им е кокорбашия. Обсъждат се варианти на финансова ревизия и обстоятелствени проверки по проектите му. Търсят се обяви за вакантно место за професор по лингвистика в щатите, но той там няма да оцелее, защото не е наясно с новите тенденции в езикознанието. Говорим за държавни университети, опцията, която се обсъжда е Стейт Юнивърсити оф Джорджиа. В Атенс, Джорджия, извън кампусите не е много сейф, така че като пристигне, първата му работа е да влезе в някой гън шоп и да си купи нещо от рода на 7.65. Ха ха ха ха ха, ДА!!!!
55
На тия, които злословят срещу Ранобедните студенти" ще кажа, че сте ясни защо пишете по този начин. Много ви се щеше на на вас комунистите, студентите да отидат да протестират някъде на по-закътано място, по-далеч, да не се виждат много, да не се набиват в очи. Да си протестират там. Да, ама не. Браво на студентите! Не може да си затварят очите за такива просташки изпълнения в Алма матер. Освен че на Драганов това не е първото изпълнение, той не е единствен, който се държи не като професор в Университета. Същият е и един друг такъв професор , казва се Андрей Пантев. Неведнаж се е появявал по телевизиите в същото състояние. Много добре знаете. Или се правите, че не знаегте? Много правилно са постъпили струдентите!
56
Иво, ако те видя пиян да лазиш на 4 лапи, ще те наритам, вместо да ти подам ръка.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21831
архив

Обажда се шефа на Кока - Кола на Путин и го пита:
- Абе, г-н Путин, има ли възможност да си върнете старото знаме на СССР - онова, червеното със сърп и чук на него? И ако може, в долния десен ъгъл, така, много дискретно да поставим един надпис Кока - Кола...?
- Ми... принципно е възможно - отговорил Путин - Само че ще струва скъпичко!
- Колко! - с готовност отговорили от Кока - кола.
- Ами... 15 - 20 милиарда долара някъде.
- Имаш ги!
- Добре, ще помислим и ще ти звънна.
Затваря Путин и веднага звъни на Медведев:
- Абе, Медведев, помниш ли кога ни изтичаше договора с Аквафреш...?

няма нови новини
Днес: 243
hot
най-четени новини в момента
сега
3017
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
АПОКАЛИПСИС: Аномалия в Слънцето вещае края на Земята
x